xmas1.jpg

PRE XMAS PARTY + VEILING groot succes!
Zaterdag 10 december was het zover! Ons enthousiaste klusteam organiseerde een PRE XMAS PARTY; een feestje voor een goed doel! De veiling was een leuk onderdeel van dit feestje. Helemaal mooi was dat de veiling genoeg geld opgeleverde om de lockers in het nieuwe materialenhok direct te kunnen betalen!! Voor foto's en meer hier een korte terugblik op een geweldige avond!

xmas1.jpg

8 jan 2017

Zaaltrainingen week 1

De zaaltrainingen gaan weer van start. Hier vind je het schema voor week 2
Zaaltrainingen week 1

fijne feestdagen allemaal!

Het bestuur van MHC Flevoland wenst alle leden, ouders, sponsoren en vrijwilligers

FIJNE KERSTDAGEN

EEN PRACHTIG NIEUW (HOCKEY)JAAR!

fijne feestdagen allemaal!

kerstvakantie hockeytip!

Mis jij het hockeyen tijdens de vakantie ook wel een beetje (veel)? Dan hebben we hier een heerlijke vakantietip voor jou! Op 4, 5 en 6 januari 2017 wordt in de Topsporthal in Almere het Mercian Indoor Zaalhockeytoernooi gehouden. Dit is een een zaalhockeytoernooi voor de Top A, B en C jeugd uit heel Nederland . Meer info lees je hier....
kerstvakantie hockeytip!

Notulen Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 25 november j.l. vond in het clubhuis de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. In dit bericht lees je de notulen van deze vergadering.
Notulen Algemene Ledenvergadering

29 nov 2016

Sint bezoekt Mhc Flevoland

Afgelopen maandag kwam, tijdens de trainingen, de Sint op bezoek. Hij bracht een paar sportieve Pieten mee die, zo bleek al snel, best wel lekker konden hockeyen. Jeannet de Backer maakte er een paar leuke foto's van!
Sint bezoekt Mhc Flevoland

30 nov 2016

Nieuwsbrief 1x per maand tijdens winterstop

Tijdens de winterstop verschijnt de Mhc Flevoland Nieuwsbrief niet om de week, maar slechts 1x per maand. Heb je, tijdens de winter, toch een bericht dat op de site moet? Lees dan hier hoe je dat regelt!
Nieuwsbrief 1x per maand tijdens winterstop

29 nov 2016

Kort verslag ALV 2016

Afgelopen vrijdag was de Algemene Ledenvergadering 2016. Hier de highlights en een paar foto's!
Kort verslag ALV 2016