teaser 3 10 december.jpg

Morgen is het zover....PRE XMAS PARTY + VEILING!
Morgen is het zover! Ons enthousiaste klusteam organiseert een PRE XMAS PARTY; een feestje voor een goed doel! Vandaag maken ze nog een veilingsitem, dat morgen onder de hamer gaat, bekend! Nieuwsgierig geworden, lees snel meer in dit nieuwsbericht. Er zijn nog een paar kaarten te koop!

teaser 3 10 december.jpg

29 nov 2016

Sint bezoekt Mhc Flevoland

Afgelopen maandag kwam, tijdens de trainingen, de Sint op bezoek. Hij bracht een paar sportieve Pieten mee die, zo bleek al snel, best wel lekker konden hockeyen. Jeannet de Backer maakte er een paar leuke foto's van!
Sint bezoekt Mhc Flevoland

30 nov 2016

Nieuwsbrief 1x per maand tijdens winterstop

Tijdens de winterstop verschijnt de Mhc Flevoland Nieuwsbrief niet om de week, maar slechts 1x per maand. Heb je, tijdens de winter, toch een bericht dat op de site moet? Lees dan hier hoe je dat regelt!
Nieuwsbrief 1x per maand tijdens winterstop

29 nov 2016

Kort verslag ALV 2016

Afgelopen vrijdag was de Algemene Ledenvergadering 2016. Hier de highlights en een paar foto's!
Kort verslag ALV 2016

27 nov 2016

Belangrijk bericht voor onze KEEPERS!

Dit bericht is speciaal voor alle KEEPERS (vanaf de D)!

We gaan weer in de zaal trainen en daarom kunnen jullie op dinsdag 29 november en dinsdag 6 december de zaalbandjes ophalen. Dit kan om 19.15 uur in het clubhuis! Tot dan!

Belangrijk bericht voor onze KEEPERS!

23 nov 2016

Nieuwe materialenhok officieel in gebruik!

Het nieuwe materialenhok staat sinds een paar weken naast het clubhuis te 'shinen' ! Op woensdag 23 november wordt het trainershok officieel in gebruik genomen! De mannen van het klusteam hebben er dinsdagavond de laatste hand aan gelegd. Het trainershok is het rechterdeel van het nieuwe materialenhok.
Nieuwe materialenhok officieel in gebruik!

21 nov 2016

Succesvolle DEEN Jeugdsponsor actie

In september begon de DEEN Jeugdsponsoractie. In de afgelopen tijd hebben veel mensen muntjes voor onze club gespaard en ook een aantal jeugdteams hebben zich extra voor de DEEN sponsoractie ingezet ! En dit heeft echt een PRACHTIG bedrag opgeleverd. Wil je weten hoeveel er bij elkaar gespaard is? Lees dan snel dit bericht!
Succesvolle DEEN Jeugdsponsor actie

16 nov 2016

Alvast opwarmen voor het hockeyen in de zaal

Iedereen heeft nog een paar veldwedstrijden voor de boeg, maar daarna gaan we toch echt de zaal in. Om alvast een beetje 'op te warmen' lees je in dit bericht meer over de zaalhockey spelregels en de grote en kleine wijzigingen die de KNHB heeft doorgevoerd. Even lezen dus, zo ga je goed voorbereid de zaal in!
Alvast opwarmen voor het hockeyen in de zaal