In Memoriam

We zijn geschrokken en verdrietig om het overlijden van onze zeer gewaardeerde ere-lid
Jan Doornbos

14 feb 2017

Trainers gezocht 2e helft seizoen !

Na de voorjaarsvakantie begint het 2e deel van dit seizoen .

Wij zijn nog met spoed op zoek naar trainers voor een aantal teams .

Meisjes A2 , meisjes A3 , meisjes A4 ,  Dames 2 (dinsdagavond) en Veteranen A (donderdagavond) .

Het gaat om de periode van maart t/m half juni .

Trainers gezocht 2e helft seizoen !

In Memoriam

Jan Doornbos

25 jan 2017

GEZOCHT: laptop kabel!

De bardienstcommissie wil graag gebruik maken van een laptop. De laptop is er, maar we missen de kabel! Wie heeft de juiste kabel of kan ze daar aan helpen. In dit bericht meer info over de benodigde kabel!
GEZOCHT: laptop kabel!
sportpromotie Dronten.jpg

Vrijdag 27 januari: Sportverkiezingen 2016 Gemeente Dronten
De jury van de Sportverkiezing van de gemeente Dronten heeft de kandidaten bekendgemaakt die in 8 verschillende categorieën strijden om de hoogste eer. Onder hen ook onze Heren 1 (nominatie sportploeg) en onze Jan Doornbos (nominatie sportvrijwilliger). De winnaars worden aanstaande vrijdagavond 27 januari 2017 bekendgemaakt. Het evenement vindt plaats in de theaterzaal van De Meerpaal in Dronten. De zaal is open vanaf 19.45 uur, het programma begint om 20.00 uur en de toegang is gratis!

sportpromotie Dronten.jpg

25 jan 2017

Volop toernooien @MhcFlevoland

De toernooicommissie kan de komende tijd wel wat hulp gebruiken, want er staan een mooi aantal toernooien op de agenda! Hier lees je er meer over...
Volop toernooien @MhcFlevoland

23 dec 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 25 november j.l. vond in het clubhuis de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. In dit bericht lees je de notulen van deze vergadering.
Notulen Algemene Ledenvergadering

30 nov 2016

Nieuwsbrief 1x per maand tijdens winterstop

Tijdens de winterstop verschijnt de Mhc Flevoland Nieuwsbrief niet om de week, maar slechts 1x per maand. Heb je, tijdens de winter, toch een bericht dat op de site moet? Lees dan hier hoe je dat regelt!
Nieuwsbrief 1x per maand tijdens winterstop