Jubileum shirts
Dit jaar bestaat MHC Flevoland 50 jaar! Dat willen we natuurlijk laten zien. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er jubileum shirts ontworpen en gemaakt. Deze shirts zijn vanaf nu te bestellen op de website. Zodra je shirt binnen is kun je deze in het clubhuis komen afhalen en betalen. Als je al een shirt besteld hebt op het paastoernooi, hoef je natuurlijk niet nog een keer te bestellen. Je krijgt bericht zodra de shirts binnen zijn.

18 apr 2018

Enquête rookvrije vereniging

Rookvrije sport

We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Onderzoek toont aan dat maar liefst 9 op de 10 Nederlanders voor een rookvrij sportterrein zijn. Maar wat is jouw mening/wat wil jij voor onze sportvereniging?

Vul hier de enquête in

Enquête rookvrije vereniging

Jubileum shirts

11 apr 2018

Aankondiging feest voor ED jeugd

Het jeugdbestuur heeft een feest georganiseerd voor de ED-jeugd. Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!
Aankondiging feest voor ED jeugd

12 apr 2018

Shoot out competitie

Wil jij meedoen aan de shootout competitie?
Shoot out competitie

11 apr 2018

Spelersbeoordelingen 2017/2018

Vorig seizoen is een nieuw begin gemaakt, met hoe wij de teams samenstellen. Een hulpmiddel hierbij is het Speler Volg Systeem.

Voor de winterstop hebben alle trainers en coaches de spelers beoordeeld, dit leverde in totaal meer dan 13.000 cijfers op. Daarnaast hebben onafhankelijke beoordelaars en lijncoördinatoren de wedstrijden beoordeeld. Iedere speler is minimaal drie keer beoordeeld geweest. Alle beoordelaars worden hartstikke bedankt voor hun inbreng.

Na de winterstop hebben de trainers en coaches opnieuw een vragenlijst gehad om de spelers te beoordelen. Ook de wedstrijdbeoordelaars zijn weer actief langs de velden op zaterdag.

Spelersbeoordelingen 2017/2018

4 apr 2018

Ledenshop clubkleding

De clubkleding van MHC Flevoland is nu ook te koop via de online ledenshop.
Ledenshop clubkleding

4 apr 2018

Sportways hockeykampen

Twee of drie dagen lang nieuwe tricks en trucks leren en ’s avonds gewoon thuis slapen. Op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei organiseert Sportways een hockeykamp voor de jeugd bij HC de Meeuwen.

Sportways hockeykampen
Kantoorartikelen Dronten