DEEN2016.png

DEEN Sponsoractie weer van start
De DEEN Jeugd sponsor actie is weer gestart. Sparen jullie ook mee voor onze club?

DEEN2016.png

27 sep 2016

Sponsorcontract met Rabobank getekend

Sponsorcontract met Rabobank is opnieuw verlengd.
Sponsorcontract met Rabobank getekend

27 sep 2016

MHC Flevoland gaat voor € 2.500,-- met de Grote Clubactie

Leden van MHC Flevoland starten op zaterdag 1 oktober met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag bellen de jongste jeugdleden (E6 en E8) bij zoveel mogelijk mensen aan om loten te verkopen.
MHC Flevoland gaat voor € 2.500,-- met de Grote Clubactie

Foto's voor de teampagina's

Wist je al dat ieder team op onze de website zijn eigen teampagina heeft? Die pagina vind je onder ONZE CLUB en dan TEAMS. Voor deze teampagina's hebben we wel mooie, grappige of serieuze teamfoto's van jullie nodig! Wat je daarvoor moet doen lees je hier!
Foto's voor de teampagina's

Werkzaamheden aan Educalaan

De Gemeente Dronten gaat binnenkort beginnen met opnieuw bestraten en herinrichten van de Educalaan en omgeving. In dit bericht lees je daar meer over!
Werkzaamheden aan Educalaan

17 sep 2016

Training wisselkeepers

De trainingen voor de WISSELKEEPERS zijn weer begonnen. Om deze trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen lees je hier een aantal regels voor de coaches én keepers! Op die manier kan iedereen zich goed op de keeperstraining voorbereiden en loopt het hopelijk op rolletjes!
Training wisselkeepers

7 sep 2016

Melden ongepast gedrag coaches

Voortaan kun je ongepast gedrag van coaches van onze club melden. Lees hier meer....
Melden ongepast gedrag coaches

Sport- en lifestylemarkt goed bezocht

Afgelopen vrijdag organiseerde Sport in Dronten voor de vierde keer de Sport- en lifestylemarkt. Ook MHC Flevoland was erbij!
Sport- en lifestylemarkt goed bezocht