Inschrijven Paastoernooi

De inschrijving voor het Paastoernooi gaan van start op 20 maart. Lees hier alles.

UPDATE: De familie poule en senioren pule zijn inmiddels vol. Er zijn nog twee teams welkom in de BCD poule.

29 mrt 2017

Vacature sponsorcommissie!

De sponsorcommissie zoekt nieuwe commissieleden die het leuk vinden allerhande zaken te regelen omtrent sponsoren & sponsoring! Hier lees je daar meer over......

#eenclubkannietzondervrijwilligers  #enooknietzondersponsoren

Vacature sponsorcommissie!

23 mrt 2017

nieuw hockeyevenement in de mei vakantie

De bedenkers van NK Hockeytechniek en Hockeyschool Panasj presenteren in april een uniek nieuw Hockeyevenement! Ben jij tussen de 10-16 jaar oud? Kun je echt goed hockeyen en durf je een nieuwe uitdaging aan? Strijd dan om de titel van Totale Hockeyatleet 2017 en maak kans op een sportbeurs t.w.v. 2.500 Euro. Meer info, ook over het inschrijven, lees je hier!
nieuw hockeyevenement in de mei vakantie

23 mrt 2017

Alleen nog E-keepers op de vrijdagtraining

Belangrijk bericht voor onze jeugdkeepers!

Door de grote opkomst van de E-keepers is er besloten om op vrijdagavond alleen nog de keepers van de E-teams keeperstraining te geven. In dit bericht lees je daar meer over.

Alleen nog E-keepers op de vrijdagtraining

20 mrt 2017

Bedankbericht familie Doornbos

Het is ruim 7 weken geleden dat we afscheid namen van onze Jan! Zijn vrouw Tine en hun kinderen stuurden ons dit bericht!
Bedankbericht familie Doornbos

Inschrijven Paastoernooi

12 mrt 2017

vooraankondiging PAASHOCKEYTOERNOOI save the date!

Het is bijna tijd voor ons jaarlijkse PAASHOCKEYTOERNOOI, op 2e paasdag! Hier alvast wat belangrijke info!
vooraankondiging PAASHOCKEYTOERNOOI save the date!

12 mrt 2017

Hulde aan de Zaalkampioenen!

Het zaalhockeyseizoen is ten einde! Zes MHC Flevoland teams zijn ZAALHOCKEYKAMPIOEN geworden! Welke teams dit zijn lees je hier! #TOPPERS #TROTS

Hulde aan de Zaalkampioenen!