Vacature coördinator Grote Clubactie
José Schmeits heeft een aantal jaren met veel enthousiasme alle zaken rondom onze deelname aan de Grote Clubactie geregeld. Ze wil nu graag het stokje aan een andere enthousiasteling overdragen!

5 feb 2016

Vooraankondiging: 12 maart a.s. Apres ski borrel!

Zet zaterdag 12 maart in je agenda! Om de start van de 2e helft van de veldcompetitie te vieren houden we een APRES SKI borrel in ons eigen clubhuis!
Vooraankondiging: 12 maart a.s. Apres ski borrel!

5 feb 2016

Nieuwe voorraad REECE trainingspakken

Deze week is een nieuwe voorraad REECE trainingspakken binnen gekomen bij KLIF18! MHC Flevoland leden die nog een pak willen aanschaffen zijn dus van harte welkom!
Nieuwe voorraad REECE trainingspakken

Vacature coördinator Grote Clubactie

30 dec 2015

Notulen van de ALV Online

De nutulen van de ALV zijn te downloaden via de volgende link
Notulen van de ALV Online

23 dec 2015

Opbrengst Grote Clubactie

De opbrengst van de grote clubactie bedraagt €970,41! MHC Flevoland bedankt alle jeugd die zo enthousiast aan het verkopen zijn geslagen en zeker ook Jose Schmeits. Zij heeft deze actie wederom gecoördineerd. Zonder deze vrijwillige hulp zijn dit soort acties niet mogelijk!

Opbrengst Grote Clubactie
vacature-ingevuld.jpg

Maurice Hop aangesteld als aspirant bestuurslid

Tijdens de laatste ALV stelde Maurice Hop zich kandidaat voor de functie van extra bestuurslid. Tegenkandidaten konden zich tot 8 januari aanmelden. Hierop heeft niemand gereageerd en daarom zal Maurice vanaf heden als aspirant bestuurslid mee gaan draaien. Naar verwachting zal er in mei een buitengewone ALV komen waarin hij officieel zitting zal krijgen in het bestuur.

vacature-ingevuld.jpg

23 dec 2015

Volvo Jacob Schaap

Een aantal leden heeft in 2015 een Volvo gekocht bij Volvo dealer Jacob Schaap. MHC Flevoland ontvangt van Volvo Jacob Schaap €1000,- voor elke auto die zij aan een lid van onze club verkocht heeft.

We hebben dus weer een mooi sponsorbedrag ontvangen á €3000,-. Wij zijn daar erg dankbaar voor.

Volvo Jacob Schaap