Buitengewone Algemene Ledenvergadering
Het bestuur van MHC Flevoland nodigt u van harte uit voor een buitengewone algemene ledenvergadering. Deze vergadering wordt gehouden op vrijdag 27 mei a.s. om 20.00 uur in ons eigen clubhuis.

Buitengewone Algemene Ledenvergadering

28 apr 2016

Uitslag voorronde Shoot Out competitie 2016

Na een superfijn hockeyweekend, met mooie, spannende wedstrijden hadden we afgelopen zondagmiddag als afsluiter nog een heerlijk zonnige voorronde NK Shoot Out Competitie 2016! De winnaars gaan onze club vertegenwoordigen tijdens de districtfinales in Weesp!
Uitslag voorronde Shoot Out competitie 2016

20 apr 2016

Basisschool hockeytoernooi bij MHC Flevoland

Woensdag 20 april werd er op de hockeyvelden van MHC Flevoland weer het jaarlijks basisschool hockeytoernooi georganiseerd. Door het mooie weer dat op deze dag aanwezig was werd het een geslaagd evenement met veel toeschouwers. Dit jaar waren er 149 deelnemers verdeeld over 18 teams die streden om de prijzen in de 1e en 2 keer 2e klasse poules. In de 1e klasse ging dit jaar de 1e prijs naar het team van de Dukdalf 1 in de andere 2 poules ging de 1e prijs respectievelijk naar de Klimboom 2 en de Driemaster 1.

Basisschool hockeytoernooi bij MHC Flevoland

20 apr 2016

Herinnering! Opzeggen lidmaatschap VOOR 1 mei a.s.

Let op! Wanneer je volgend seizoen niet meer bij MHC Flevoland gaat hockeyen moet je vóór 1 mei a.s. je lidmaatschap opzeggen!
Herinnering! Opzeggen lidmaatschap VOOR 1 mei a.s.

Dringend vrijwilligers gezocht!

Heb je affiniteit met sportmode en wil je graag de schakel zijn tussen onze hockeyclub en sportwinkel Klif 18? Wij zoeken per direct nieuwe vrijwilligers voor de kledingcommissie!
Dringend vrijwilligers gezocht!

Foto's ED feest!

"Wie heeft Esmiralda vermoord"? Dat was de grote vraag die onze E&D jeugd bezig hield op het themafeestje 'Levend Cluedo'! Gelukkig hebben we de foto's nog...... Kijk voor alle foto's op facebook of onze website!
Foto's ED feest!

Geen keeperstraining in de meivakantie

In verband met de meivakantie is er op vrijdag 29 april en dinsdag 3 mei geen keeperstraining.

Geen keeperstraining in de meivakantie