Jubileum 50 Jaar MHC Flevoland

Op zaterdag 30 juni vieren we het 50-jarig bestaan van MHC Flevoland.

We nodigen alle leden, oud-leden, vrijwilligers en ouders uit voor deze feestelijke dag.

26 mei 2018

Feest B/C jeugd

De jeugdcommissie heeft een feest georganiseerd voor de B / C jeugd. Bekijk het hele bericht!
Feest B/C jeugd

23 mei 2018

Aanleveren bestellingen sponsorshirts nieuwe seizoen

Laatste oproep aan coaches/leden om voor zaterdag 26 mei as. de inventarisatielijst inclusief maatverdeling voor de nieuwe sponsorshirts seizoen 2018/2019 aan te leveren.
Aanleveren bestellingen sponsorshirts nieuwe seizoen

23 mei 2018

KICK OFF WATERVELD

De datum van de KICK OFF waterveld is gewijzigd naar vrijdag 15 juni as. 19:30.
Het waterveld gaat er komen!!

Er zal nog heel wat water door de rivier moeten stromen alvorens het waterveld er ligt. Dat voel je aan je water. We moeten geld gaan verdienen als water. Maar let op, geen water is ons te diep. Het waterveld gaan we niet in het water laten vallen. Met elkaar houden we het hoofd boven water. Veel beekjes maken ook een groot water, door enorme inzet. Laten we dit project met elkaar dragen, zodat we ons allemaal als een vis in het water voelen. Dan lopen we in 2019 van geluk te water!!!

KICK OFF WATERVELD

Jubileum 50 Jaar MHC Flevoland

Op zaterdag 30 juni vieren we het 50-jarig bestaan van MHC Flevoland.

2 mei 2018

Kledingsponsoring

Waarom kledingsponsoring, waarom weer nieuwe shirts?

Tot drie jaar geleden kende MHC het systeem dat alleen de “eerste teams” werden gesponsord. Leden die in deze teams speelden kregen onder andere gratis kleding. De club hield hier een minimaal bedrag aan over. Dit werd door velen als niet wenselijk ervaren.

Inmiddels kennen we het systeem dat alle leden hun eigen kleding aanschaffen en de sponsoren een afdracht doen aan de club. Door deze vorm van kledingsponsoring zijn de inkomsten van de club verhoogd en is het mogelijk de contributie aanzienlijk lager te houden voor een ieder.

De huidige sponsorcontracten voor de kledingsponsoring lopen deze zomer af. Niet alle sponsoren wilden doorgaan met het sponsoren van de kleding waardoor we op zoek zijn gegaan naar nieuwe sponsoren.

En het is gelukt! Met groot genoegen kunnen wij jullie meedelen dat we rond zijn met sponsoren voor onze clubkleding. Ook nu wordt er weer een contract aangegaan voor 3 jaar. Uitgangspunt was dat er sponsoring moest komen voor een gehele lijn, geen knip meer in de jongste jeugd/jeugd bij de jongens en meiden. Dit heeft geresulteerd in 6 sponsoren, de verdeling is als volgt:

Jongens

Voor: Kwekkeboom

Achter: Fysiotherapie Dronten

Meiden

Voor: Van der Linden Makelaardij

Achter: HK Living

Volwassen (dames & heren)

Voor: Bangma

Achter: Willems Automobielen

Uiteraard zijn we erg blij dat bovenstaande sponsoren bereid zijn om onze club voor drie jaar te steunen en danken hun hartelijk daarvoor.

Concreet betekent bovenstaande dat er door de leden nieuwe shirts moeten worden aangeschaft. In de nieuwsbrief van januari hebben we jullie hier reeds nader over geïnformeerd en gevraagd terughoudend te zijn met het aanschaffen van een nieuw shirt totdat de nieuwe sponsoren bekend zijn.

Laten we met elkaar ervoor zorgen dat we onze sponsoren trots maken op onze club en dat we ze goed vertegenwoordigen waardoor ze over drie jaar bereid zijn hun contract te verlengen.

Kledingsponsoring

18 apr 2018

Enquête rookvrije vereniging

Rookvrije sport

We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Onderzoek toont aan dat maar liefst 9 op de 10 Nederlanders voor een rookvrij sportterrein zijn. Maar wat is jouw mening/wat wil jij voor onze sportvereniging?

Vul hier de enquête in

Enquête rookvrije vereniging

Jubileum shirts
Dit jaar bestaat MHC Flevoland 50 jaar! Dat willen we natuurlijk laten zien. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er jubileum shirts ontworpen en gemaakt. Deze shirts zijn vanaf nu te bestellen op de website. Zodra je shirt binnen is kun je deze in het clubhuis komen afhalen en betalen. Als je al een shirt besteld hebt op het paastoernooi, hoef je natuurlijk niet nog een keer te bestellen. Je krijgt bericht zodra de shirts binnen zijn.

Kantoorartikelen Dronten
Klif18 Dronten