rookvrije generatie.jpg

MHC Flevoland 1e rookvrije sportclub van Dronten!

Enige tijd geleden kon je op de website een enquête invullen over het rookbeleid van onze club.

N.a.v. de enquête heeft het bestuur besloten onze club vanaf 15 september ROOKVRIJ te maken, met uitzondering van de zondagmiddag. Hier lees je er meer over!

rookvrije generatie.jpg

10 okt 2018

Super Sunday 14 oktober 2018

We hebben een mooi weekend voor de boeg. En dan spelen de twee paradepaardjes van de club ook nog eens beiden thuis!

Om 12:45 uur MHC Flevoland D1 - DMHC Shinty D1

Om 14:30 uur MHC Flevoland H1 - Arnhemsche HC H1

Kom gezellig kijken en de teams aanmoedigen. Na deze wedstrijden doen de spelers gezellig een drankje mee. Voor muziek wordt ook gezorgd! Dus....sport, zon, drankje en gezelligheid.

Super Sunday 14 oktober 2018

3 okt 2018

Aan de slag in Slagharen voor ons waterveld!

Attractiepark Slagharen vraagt aanstaande zaterdag 6 oktober 2018 onze hulp!

Door te helpen kunnen we een mooi bedrag voor ons waterveld verdienen. Ben je 16 jaar of ouder en geïnteresseerd? Hier lees je meer.

Aan de slag in Slagharen voor ons waterveld!

17 sep 2018

Sportmarkt DO IT in Dronten

Aanstaande vrijdag, 21 september , vindt 'Do it in Dronten' plaats. Iedereen uit de gemeente Dronten is uitgenodigd om deze avond te komen sporten op het Meerpaalplein in De Meerpaal. Ook MHC Flevoland is van de partij. In dit bericht lees je er meer over!
Sportmarkt DO IT in Dronten

16 sep 2018

Grote clubactie en stroopwafelverkoop

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk weten zijn we als club hard bezig om geld in te zamelen voor ons zo begeerde waterveld.

Inmiddels is er bij de jongste jeugd (E en D teams) gestart met de verkoop van de loten voor de grote clubactie. Deze opbrengst komt helemaal ten goede van het waterveld.

Omdat de jongste jeugd al driftig aan het verkopen is vragen we aan de A, B, C en senioren teams om de verkoop van de stroopwafels voor hun rekening te nemen. De pakjes stroopwafels kosten 2,50 euro en de opbrengst komt helemaal ten goede van ons waterveld

Het is de bedoeling dat je per team 8 dozen x 12 pakjes verkoopt, dus in totaal 96 pakjes. Een makkie dus ????

De coaches hebben/krijgen hierover een mail toegestuurd waar en wanneer ze de stroopwafels in ontvangst mogen nemen.

Wij wensen jullie veel succes en plezier bij de verkoop.

Grote clubactie en stroopwafelverkoop

16 sep 2018

Nieuwe sponsorshirts

Afgelopen week is Klif18 Dronten begonnen met de distributie van onze nieuwe sponsorshirts. Klif heeft zijn uiterste best gedaan om de shirts zo snel mogelijk geleverd te krijgen. De reden dat dit niet bij de start van het seizoen kon plaatsvinden ligt in het feit dat wij als club de opgave van de maten door de ouders met zeer veel moeite hebben kunnen ophalen. De vereiste besteltermijn hebben wij als club daardoor overschreden.

Over het algemeen zien de shirts er mooi uit echter zijn er ook een aantal zaken waar we ons zorgen over maken:

Een veel gehoorde opmerking bij de jongste jeugd is dat de sponsoruiting op de rug vrij laag geplaatst is. De kledingcommissie heeft zich bij het plaatsen van reclame-uiting te houden aan de regels van de KNHB. Eén van deze regels is dat er boven de reclame-uiting een rugnummer geplaatst moet kunnen worden. Bij de vorige shirts hebben we hier bij de jongste jeugd rekening mee gehouden omdat deze niet met een rugnummer speelden en bij de overstap naar de D-tjes (ivm andere sponsor) altijd een ander shirt dienden te kopen. Bij de huidige sponsoring hebben alle jeugd teams dezelfde sponsor en komt de sponsoruiting dus ook op dezelfde plaats.

Er zijn ook geluiden over niet gecentreerd geplaatste sponsoruitingen. Het bestuur en de kledingcommissie zijn druk bezig alle opmerkingen te verzamelen. Zowel Klif als de drukker hebben onze eerste reacties al ontvangen en zijn er mee bezig. Mochten er nog meer opmerkingen zijn met betrekking tot de nieuwe shirts dan zullen wij deze verder verzamelen en doorgeven aan beide partijen. Zodra er meer bekend is, worden  jullie hierover geïnformeerd.

Er liggen nog veel shirts te wachten op een nieuwe eigenaar, aan iedeen het verzoek deze z.s.m op te halen zodat we zo snel mogelijk een compleet overzicht hebben en iedereen in de juiste shirts hockeyt.

Nieuwe sponsorshirts

14 sep 2018

nabestellingen Jubileumshirts zondag ophalen!

Na het jubileumfeest werden er nog heel veel prachtige jubileumshirts nabesteld. Je nabestelling is a.s. zondag op tijdens de openingsborrel, op te halen in het clubhuis!! #gewoondoen
nabestellingen Jubileumshirts zondag ophalen!

7 sep 2018

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar jou!

Want jij hebt een nieuwe, frisse blik op onze club en z'n vrijwilligers. Jij kunt je werkervaring heel goed inzetten binnen onze club. Jij wilt deel uitmaken van de nieuwe sportclub van je kind.

Of misschien ben je gewoon op zoek naar een leuke invulling van je vrije tijd, nieuwe contacten/vrienden of extra gezelligheid!  Laat ons weten wat jij voor ons kunt betekenen!

Wij zoeken jou!
Kantoorartikelen Dronten