Instappers

Terwijl de velden op zaterdag grotendeels gevuld zijn met jongste jeugd en junioren die hun wedstrijden spelen, is er van 9:30 uur tot 10:30 uur een veld gereserveerd voor de allerjongsten van 5 en 6 jaar, zij die nog niet oud genoeg zijn om wedstrijdjes te spelen, maar wel staan te popelen. Dit zijn onze instappers!

Zij krijgen elke zaterdagochtend een uur training en leren de basis van het hockey d.m.v. oefeningetjes, spelletjes en natuurlijk sluiten ze af met een partijtje.

Instromen is mogelijk op elk gewenst moment in de periode van september tot en met november en vanaf maart (voorjaarsvakantie) tot half juni. Kinderen kunnen 3 keer proeftrainen en kunnen dan kiezen of ze willen blijven of niet.