pre xmas 2017.png

1 nov 2017

Op zaterdag 9 december wordt de 2e editie van de PRE-CHRISTMAS PARTY gehouden. Meer informatie volgt, maar blok deze avond alvast in je agenda!

1 nov 2017

Nieuw competitie- en kantineschema staan op onze site!

De nieuwe schema's voor de competitie en de kantinediensten staan on line!
Nieuw competitie- en kantineschema staan op onze site!

4 okt 2017

Teamfoto's gevraagd!

We willen graag de teampagina's updaten! Stuur daarom een recente foto van jullie huidige team naar de communicatie commissie! Kleine moeite toch?!
Teamfoto's gevraagd!

15 sep 2017

Blessure Hamstring

Hamstring blessure voorkomen? Ruim 23% van de hockey blessures bestaat uit een spierverrekking/ scheur. De hamstrings zijn hierbij één van de meest voorkomende aangedane spiergroepen. Uit onderzoek blijkt dat hamstring blessures met 65% te voorkomen zijn door gebruik te maken van de Nordic curl tijdens de warming up (zie foto).

Blessure Hamstring

4 sep 2017

Kantinedienst, we kunnen niet zonder!

De kantine, of zoals wij hockeyers zeggen 'ons clubhuis', is het hart van onze club! Daar verzamelen we, om een wedstrijd voor te bespreken, na te praten, te borrelen, te hangen, te vergaderen etc. etc.

Iedereen zal snappen dat we daarom niet zonder de KANTINEDIENST kunnen! Op de website lees je wanneer je team aan de beurt is om in de kantine te helpen! #eenclubkannietzondervrijwilligers

Kantinedienst, we kunnen niet zonder!

16 jun 2017

Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

De teamindeling voor seizoen 2017-2018 is bekend. Lees hier meer
Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

4 sep 2017

Nieuw team, nieuw shirt?!

Sponsors zijn belangrijk voor onze club, ze zijn onze levensader. Als tegenprestatie van hun sponsoring dragen wij de clubkleding met de sponsoruiting. Dus ga je komend seizoen in een ander team spelen? Lees dit bericht even goed, want waarschijnlijk heb je dan een ander shirt nodig!
Nieuw team, nieuw shirt?!

12 apr 2017

Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

Geef jij binnenkort op school een spreekbeurt over hockey? Sponsor de Rabobank heeft een tas met daarin allemaal hockeyspullen die je special voor deze gelegenheid kunt lenen! Hoe? Dat lees je hier!
Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!