hockey quote16.jpg

18 jun 2017

Op maandag 19 juni, 26 juni en 3 juli is iedereen (vanaf 24 jaar) welkom op de trimhockeytraining! We trainen van 20.30 uur tot 22.00 uur .

Trimhockey : lekker bewegen voor starters, herintreders en ervaren hockeyers zonder verplichte competitie.

Heb je vroeger hockey gespeeld of altijd al willen doen ? Zie je jouw kinderen spelen en denk je : dat moet ik ook kunnen ! Moet je wat aan je conditie doen of vind je het gewoon gezellig om met anderen te sporten en te borrelen, dan is trimhockey wellicht iets voor jouw !

Voor iedereen .

De huidige groep trimhockeyers is een mix van mensen met ieder zijn eigen redenen om trimhockey te spelen. Er zijn ouders van hockeyende kinderen die ook enthousiast geworden zijn en het spel zelf ook willen spelen. Er zijn oud-spelers die in het weekend niet meer willen en kunnen spelen. Er zijn veteranen die het leuk vinden om te blijven spelen en waarvan de beginners  veel kunnen leren. Er zijn mensen die altijd een andere sport gespeeld hebben en het gewoon wel eens willen proberen. Maar ook twintigers en dertigers die tijdelijk meespelen totdat ze bij een vast seniorenteam aansluiten .

Trimhockey is geschikt voor iedereen, ook als je nog nooit een hockeystick hebt vastgehouden. Leeftijd en geen ervaring is geen excuus ! Wie geinteresseerd is, is van harte welkom om 3x gratis mee te doen .

Op de club is een stick te leen . Bij Kliff18 is een bitje te koop (wordt wel geadviseerd , maar is niet verplicht ). Neem een flesje drinken mee voor tijdens de training. Na de training is er de gelegenheid om in het clubhuis nog gezellig met elkaar te kletsen en iets te drinken.

Deze trainingen worden gegeven door Antoine Brunink en Paul Faessen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met hen of met Martijn Broekman (TC coordinator senioren, emailadres martijn.broekman@solcon.nl).

Tot maandagavond !

16 jun 2017

Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

De teamindeling voor seizoen 2017-2018 is bekend. Lees hier meer
Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

Slotdag jongste jeugd 2017

Afgelopen zaterdag was de slotdag van de jongste jeugd 2017 op de club. Dit jaar kwamen er 20 teams jongens en meisjes zestal uit de regio, waaronder 4 van onze eigen teams.
Slotdag jongste jeugd 2017

28 jun 2017

15 juli controle keepersspullen!

Belangrijk bericht voor alle keepers: op 15 juli aanstaande is het jaarlijkse controlemoment van de keepersspullen. Hoelaat je er moet zijn en meer nuttige info lees je in dit bericht!
15 juli controle keepersspullen!

Selectie Meisjes B nu ook bekend

Na een spannende selectie training is ook de definitieve indeling van meisjes B1 en B2 bekend.
Selectie Meisjes B nu ook bekend

Nog meer kampioenen!!

Vorige week deden we een oproep aan alle kampioenen om vooral een foto op te sturen naar communicatie@mhcflevoland.nl.

Van de coaches van M8E1 en M8E3 ontvingen we deze leuke berichten.....

Nog meer kampioenen!!

Kampioenen!!

Kampioen geworden?! Stuur jullie kampioensfoto's naar communicatie@mhcflevoland.nl en wij delen jullie feestvreugde met de rest van onze club!

Kampioenen!!

3x GRATIS proeftraining trimhockey!

Op maandag 19 juni, 26 juni en 3 juli is iedereen (vanaf 24 jaar) welkom voor 3x gratis proeftraining trimhockey! Dus al een tijdje (weer) hockeykriebels? Kom dan trainen van 20.30uur tot 22.00 uur. #zegthetvoortzegthetvoort

18 jun 2017

Nieuw team, nieuw shirt?!

Sponsors zijn belangrijk voor onze club, ze zijn onze levensader. Als tegenprestatie van hun sponsoring dragen wij de clubkleding met de sponsoruiting. Dus ga je volgend jaar spelen in een ander team? Lees dit bericht even goed, want waarschijnlijk heb je dan een ander shirt nodig!
Nieuw team, nieuw shirt?!

31 mei 2017

Geslaagde middag/avond met de Almeerse Heren1

Wat was het een topavond vorige week vrijdag. Hier een kort verslag en een paar foto's!
Geslaagde middag/avond met de Almeerse Heren1

12 apr 2017

Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

Geef jij binnenkort op school een spreekbeurt over hockey? Sponsor de Rabobank heeft een tas met daarin allemaal hockeyspullen die je special voor deze gelegenheid kunt lenen! Hoe? Dat lees je hier!
Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!