Feest ED jeugd.png

11 apr 2018

Het jeugdbestuur heeft een feest georganiseerd voor de ED-jeugd. Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!

2 mei 2018

Kledingsponsoring

Waarom kledingsponsoring, waarom weer nieuwe shirts?

Tot drie jaar geleden kende MHC het systeem dat alleen de “eerste teams” werden gesponsord. Leden die in deze teams speelden kregen onder andere gratis kleding. De club hield hier een minimaal bedrag aan over. Dit werd door velen als niet wenselijk ervaren.

Inmiddels kennen we het systeem dat alle leden hun eigen kleding aanschaffen en de sponsoren een afdracht doen aan de club. Door deze vorm van kledingsponsoring zijn de inkomsten van de club verhoogd en is het mogelijk de contributie aanzienlijk lager te houden voor een ieder.

De huidige sponsorcontracten voor de kledingsponsoring lopen deze zomer af. Niet alle sponsoren wilden doorgaan met het sponsoren van de kleding waardoor we op zoek zijn gegaan naar nieuwe sponsoren.

En het is gelukt! Met groot genoegen kunnen wij jullie meedelen dat we rond zijn met sponsoren voor onze clubkleding. Ook nu wordt er weer een contract aangegaan voor 3 jaar. Uitgangspunt was dat er sponsoring moest komen voor een gehele lijn, geen knip meer in de jongste jeugd/jeugd bij de jongens en meiden. Dit heeft geresulteerd in 6 sponsoren, de verdeling is als volgt:

Jongens

Voor: Kwekkeboom

Achter: Fysiotherapie Dronten

Meiden

Voor: Van der Linden Makelaardij

Achter: HK Living

Volwassen (dames & heren)

Voor: Bangma

Achter: Willems Automobielen

Uiteraard zijn we erg blij dat bovenstaande sponsoren bereid zijn om onze club voor drie jaar te steunen en danken hun hartelijk daarvoor.

Concreet betekent bovenstaande dat er door de leden nieuwe shirts moeten worden aangeschaft. In de nieuwsbrief van januari hebben we jullie hier reeds nader over geïnformeerd en gevraagd terughoudend te zijn met het aanschaffen van een nieuw shirt totdat de nieuwe sponsoren bekend zijn.

Laten we met elkaar ervoor zorgen dat we onze sponsoren trots maken op onze club en dat we ze goed vertegenwoordigen waardoor ze over drie jaar bereid zijn hun contract te verlengen.

Kledingsponsoring

18 apr 2018

Enquête rookvrije vereniging

Rookvrije sport

We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Onderzoek toont aan dat maar liefst 9 op de 10 Nederlanders voor een rookvrij sportterrein zijn. Maar wat is jouw mening/wat wil jij voor onze sportvereniging?

Vul hier de enquête in

Enquête rookvrije vereniging

Spelersbeoordelingen 2017/2018

Vorig seizoen is een nieuw begin gemaakt, met hoe wij de teams samenstellen. Een hulpmiddel hierbij is het Speler Volg Systeem.

Voor de winterstop hebben alle trainers en coaches de spelers beoordeeld, dit leverde in totaal meer dan 13.000 cijfers op. Daarnaast hebben onafhankelijke beoordelaars en lijncoördinatoren de wedstrijden beoordeeld. Iedere speler is minimaal drie keer beoordeeld geweest. Alle beoordelaars worden hartstikke bedankt voor hun inbreng.

Na de winterstop hebben de trainers en coaches opnieuw een vragenlijst gehad om de spelers te beoordelen. Ook de wedstrijdbeoordelaars zijn weer actief langs de velden op zaterdag.

Spelersbeoordelingen 2017/2018

12 apr 2018

Shoot out competitie

Wil jij meedoen aan de shootout competitie?
Shoot out competitie

Ledenshop clubkleding

De clubkleding van MHC Flevoland is nu ook te koop via de online ledenshop.
Ledenshop clubkleding

Sportways hockeykampen

Twee of drie dagen lang nieuwe tricks en trucks leren en ’s avonds gewoon thuis slapen. Op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei organiseert Sportways een hockeykamp voor de jeugd bij HC de Meeuwen.

Sportways hockeykampen

Paashockeytoernooi 2018 weer een succes

Afgelopen maandag, 2e paasdag, vond het jaarlijkse paashockeytoernooi plaats. Dit familie toernooi is al enkele jaren een traditie bij MHC Flevoland en je tijdig inschrijven hiervoor is dan ook een uitdaging.
Paashockeytoernooi 2018 weer een succes

Scheidsrechters gezocht voor de dinsdagochtend

De veterinnen zoeken voor (alleen) de thuiswedstrijden scheidsrechters die per tourbeurt willen fluiten. Zij spelen op dinsdag van 10:30-12:00 uur.
Scheidsrechters gezocht voor de dinsdagochtend

7 mrt 2018

Heren 1

Heren 1 van MHC Flevoland starten professioneel gekleed aan tweede helft van het seizoen. Met woensdagavond 7 maart een flevo-derby tegen Lelystad H1 om 20:30 en zondag 11 maart thuiswedstrijd tegen Hondsrug H1. Alle support is welkom!
Heren 1

7 mrt 2018

Wie kom jij tegen op ons jubileumfeest?

Wie kom jij tegen op het jubileumfeest op 30 juni?
Wie kom jij tegen op ons jubileumfeest?

27 jan 2018

Jubileum 50 jaar MHC Flevoland

MHC Flevoland bestaat op 18 juni 2018 50 jaar! Dit jubileum gaan we met leden & oud-leden vieren op zaterdag 30 juni 2018. Blok deze datum dus alvast in je agenda! Meer informatie over deze feestelijke dag volgt later.
Jubileum 50 jaar MHC Flevoland