Overheul Agro.JPG

4 sep 2017

Het seizoen staat op het punt van beginnen. en de indeling voor de teams van het komende seizoen zijn bekend. Voor een aantal van jullie betekent dit ook dat er een nieuw wedstrijdshirt nodig is omdat je doorstroomt van bijvoorbeeld de E naar de D of van een jeugdteam naar een seniorenteam overgaat.

Sponsors zijn belangrijk voor onze club, ze zijn onze levensader. Mede daarom hebben wij voor onze clubkleding sponsoren geworven. Als tegenprestatie van hun sponsoring dragen wij de clubkleding met de sponsoruiting.  MHC Flevoland is daarmee een verplichting aangegaan.
Daarom ben je als lid verplicht om in de voorgeschreven wedstrijdkleding  en voorzien van de juiste sponsoruiting op de wedstrijden verschijnen.

Hieronder nog even opgesomd welke teams er behoren bij een sponsor:

De F en E teams: Hoofdsponsor HK living , subsponsor Wouda

De D t/m de A teams meisjes: Hoofdsponsor AB profashion , subsponsor Overheul Agro

De D t/m de A teams jongens: Hoofdsponsor AB profashion , subsponsor Willems automobielen

De Senioren & veteranen: Hoofdsponsor Bangma verpakkingen, subsponsor Polderzoom

Gedurende het hele jaar zijn onze wedstrijdshirts met sponsoruiting bij sportwinkel KLIF18 op voorraad. Als je voor volgend jaar een ander shirt nodig hebt is het belangrijk om zo snel mogelijk bij KLIF18 langs te gaan om zodoende zeker te zijn dat je volgend jaar in het juiste shirt kan spelen. Mocht het zo zijn dat je maat op dit moment niet meer voorradig is kan KLIF18 er voor zorgen dat je shirt zo snel mogelijk kan worden besteld. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je nieuwe shirt zodat je volgend seizoen in het juiste tenue kan starten.

Bij voorbaat dank namens het Bestuur en de sponsorcommissie van MHC Flevoland

11 dec 2017

Jongens A1 Herfstkampioen!

Jongens A1 werd eind november HERFSTKAMPIOEN! Jullie ook? Stuur ons dan zo snel mogelijk een berichtje met leuke teamfoto! Gewoon even doen!

Jongens A1 Herfstkampioen!

6 dec 2017

Cursus (sport)fotografie volgen? Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd in (sport)fotografie, maar kan je wel wat meer tips en trucs gebruiken om mooie foto's te maken? Hockeyvader én hobbyfotograaf Frank van Berkum geeft op 18 januari 2018 een gratis workshop! Hier lees je meer.....
Cursus (sport)fotografie volgen? Meld je aan!

6 dec 2017

Oliebollenactie! Wie helpt mee?

Wij zoeken een enthousiaste ouder of senior lid die bereidt is om éénmalig de coördinatie voor de oliebollenactie op te pakken. Tot op heden heeft een eerdere oproep niets opgeleverd. Reageer snel want er is nog maar kort tijd om e.e.a. te organiseren! Meer info over de actie lees je hier!
Oliebollenactie! Wie helpt mee?

6 dec 2017

Instappers hockeyen met hun ouders!

Zaterdag 25 november was er een hockeyochtend voor alle instappers en hun ouders! Het was een gezellige ochtend. Hier de foto's met dank aan hockeymoeder Annemarie Gerrets.
Instappers hockeyen met hun ouders!

22 nov 2017

Teamsamenstellingen 2018 / 2019

Teamsamenstellingen 2018 / 2019 op basis van scores uit het speler volg systeem.
Teamsamenstellingen 2018 / 2019

1 nov 2017

Nieuw competitie- en kantineschema staan op onze site!

De nieuwe schema's voor de competitie en de kantinediensten staan on line!
Nieuw competitie- en kantineschema staan op onze site!

4 okt 2017

Teamfoto's gevraagd!

We willen graag de teampagina's updaten! Stuur daarom een recente foto van jullie huidige team naar de communicatie commissie! Kleine moeite toch?!
Teamfoto's gevraagd!

15 sep 2017

Blessure Hamstring

Hamstring blessure voorkomen? Ruim 23% van de hockey blessures bestaat uit een spierverrekking/ scheur. De hamstrings zijn hierbij één van de meest voorkomende aangedane spiergroepen. Uit onderzoek blijkt dat hamstring blessures met 65% te voorkomen zijn door gebruik te maken van de Nordic curl tijdens de warming up (zie foto).

Blessure Hamstring

4 sep 2017

Kantinedienst, we kunnen niet zonder!

De kantine, of zoals wij hockeyers zeggen 'ons clubhuis', is het hart van onze club! Daar verzamelen we, om een wedstrijd voor te bespreken, na te praten, te borrelen, te hangen, te vergaderen etc. etc.

Iedereen zal snappen dat we daarom niet zonder de KANTINEDIENST kunnen! Op de website lees je wanneer je team aan de beurt is om in de kantine te helpen! #eenclubkannietzondervrijwilligers

Kantinedienst, we kunnen niet zonder!

16 jun 2017

Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

De teamindeling voor seizoen 2017-2018 is bekend. Lees hier meer
Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

Nieuw team, nieuw shirt?!

Sponsors zijn belangrijk voor onze club, ze zijn onze levensader. Als tegenprestatie van hun sponsoring dragen wij de clubkleding met de sponsoruiting. Dus ga je komend seizoen in een ander team spelen? Lees dit bericht even goed, want waarschijnlijk heb je dan een ander shirt nodig!

12 apr 2017

Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

Geef jij binnenkort op school een spreekbeurt over hockey? Sponsor de Rabobank heeft een tas met daarin allemaal hockeyspullen die je special voor deze gelegenheid kunt lenen! Hoe? Dat lees je hier!
Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!