Overheul Agro.JPG

18 jun 2017

Het seizoen is bijna ten einde en de indeling voor de teams van het komende seizoen zijn bekend. Voor velen betekent dit dat ze doorstromen naar een andere klasse.
Voor sommige van jullie betekent het daarbij ook dat er een nieuw wedstrijdshirt nodig is omdat je doorstroomt van bijvoorbeeld de E naar de D of van een jeugdteam naar een seniorenteam overgaat.

Sponsors zijn belangrijk voor onze club, ze zijn onze levensader. Mede daarom hebben wij voor onze clubkleding sponsoren geworven. Als tegenprestatie van hun sponsoring dragen wij de clubkleding met de sponsoruiting.  MHC Flevoland is daarmee een verplichting aangegaan.
Daarom ben je als lid verplicht om in de voorgeschreven wedstrijdkleding  en voorzien van de juiste sponsoruiting op de wedstrijden verschijnen.

Hieronder nog even opgesomd welke teams er behoren bij een sponsor:

De F en E teams: Hoofdsponsor HK living , subsponsor Wouda

De D t/m de A teams meisjes: Hoofdsponsor AB profashion , subsponsor Overheul Agro

De D t/m de A teams jongens: Hoofdsponsor AB profashion , subsponsor Willems automobielen

De Senioren & veteranen: Hoofdsponsor Bangma verpakkingen, subsponsor Polderzoom

Gedurende het hele jaar zijn onze wedstrijdshirts met sponsoruiting bij sportwinkel KLIF18 op voorraad. Als je voor volgend jaar een ander shirt nodig hebt is het belangrijk om zo snel mogelijk bij KLIF18 langs te gaan om zodoende zeker te zijn dat je volgend jaar in het juiste shirt kan spelen. Mocht het zo zijn dat je maat op dit moment niet meer voorradig is kan KLIF18 er voor zorgen dat je shirt zo snel mogelijk kan worden besteld. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je nieuwe shirt zodat je volgend seizoen in het juiste tenue kan starten.

Bij voorbaat dank namens het Bestuur en de sponsorcommissie van MHC Flevoland

16 jun 2017

Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

De teamindeling voor seizoen 2017-2018 is bekend. Lees hier meer
Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

Slotdag jongste jeugd 2017

Afgelopen zaterdag was de slotdag van de jongste jeugd 2017 op de club. Dit jaar kwamen er 20 teams jongens en meisjes zestal uit de regio, waaronder 4 van onze eigen teams.
Slotdag jongste jeugd 2017

28 jun 2017

15 juli controle keepersspullen!

Belangrijk bericht voor alle keepers: op 15 juli aanstaande is het jaarlijkse controlemoment van de keepersspullen. Hoelaat je er moet zijn en meer nuttige info lees je in dit bericht!
15 juli controle keepersspullen!

Selectie Meisjes B nu ook bekend

Na een spannende selectie training is ook de definitieve indeling van meisjes B1 en B2 bekend.
Selectie Meisjes B nu ook bekend

Nog meer kampioenen!!

Vorige week deden we een oproep aan alle kampioenen om vooral een foto op te sturen naar communicatie@mhcflevoland.nl.

Van de coaches van M8E1 en M8E3 ontvingen we deze leuke berichten.....

Nog meer kampioenen!!

Kampioenen!!

Kampioen geworden?! Stuur jullie kampioensfoto's naar communicatie@mhcflevoland.nl en wij delen jullie feestvreugde met de rest van onze club!

Kampioenen!!

18 jun 2017

3x GRATIS proeftraining trimhockey!

Op maandag 19 juni, 26 juni en 3 juli is iedereen (vanaf 24 jaar) welkom voor 3x gratis proeftraining trimhockey! Dus al een tijdje (weer) hockeykriebels? Kom dan trainen van 20.30uur tot 22.00 uur. #zegthetvoortzegthetvoort

3x GRATIS proeftraining trimhockey!

Nieuw team, nieuw shirt?!

Sponsors zijn belangrijk voor onze club, ze zijn onze levensader. Als tegenprestatie van hun sponsoring dragen wij de clubkleding met de sponsoruiting. Dus ga je volgend jaar spelen in een ander team? Lees dit bericht even goed, want waarschijnlijk heb je dan een ander shirt nodig!

31 mei 2017

Geslaagde middag/avond met de Almeerse Heren1

Wat was het een topavond vorige week vrijdag. Hier een kort verslag en een paar foto's!
Geslaagde middag/avond met de Almeerse Heren1

12 apr 2017

Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

Geef jij binnenkort op school een spreekbeurt over hockey? Sponsor de Rabobank heeft een tas met daarin allemaal hockeyspullen die je special voor deze gelegenheid kunt lenen! Hoe? Dat lees je hier!
Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!