meijes B

28 jun 2017

Na een spannende selectie training is ook de definitieve indeling van meisjes B1 en B2 bekend.

Klik hier voor de indeling

16 jun 2017

Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

De teamindeling voor seizoen 2017-2018 is bekend. Lees hier meer
Teamindelingen seizoen 2017 – 2018

Slotdag jongste jeugd 2017

Afgelopen zaterdag was de slotdag van de jongste jeugd 2017 op de club. Dit jaar kwamen er 20 teams jongens en meisjes zestal uit de regio, waaronder 4 van onze eigen teams.
Slotdag jongste jeugd 2017

28 jun 2017

15 juli controle keepersspullen!

Belangrijk bericht voor alle keepers: op 15 juli aanstaande is het jaarlijkse controlemoment van de keepersspullen. Hoelaat je er moet zijn en meer nuttige info lees je in dit bericht!
15 juli controle keepersspullen!

Nog meer kampioenen!!

Vorige week deden we een oproep aan alle kampioenen om vooral een foto op te sturen naar communicatie@mhcflevoland.nl.

Van de coaches van M8E1 en M8E3 ontvingen we deze leuke berichten.....

Nog meer kampioenen!!

Kampioenen!!

Kampioen geworden?! Stuur jullie kampioensfoto's naar communicatie@mhcflevoland.nl en wij delen jullie feestvreugde met de rest van onze club!

Kampioenen!!

18 jun 2017

3x GRATIS proeftraining trimhockey!

Op maandag 19 juni, 26 juni en 3 juli is iedereen (vanaf 24 jaar) welkom voor 3x gratis proeftraining trimhockey! Dus al een tijdje (weer) hockeykriebels? Kom dan trainen van 20.30uur tot 22.00 uur. #zegthetvoortzegthetvoort

3x GRATIS proeftraining trimhockey!

18 jun 2017

Nieuw team, nieuw shirt?!

Sponsors zijn belangrijk voor onze club, ze zijn onze levensader. Als tegenprestatie van hun sponsoring dragen wij de clubkleding met de sponsoruiting. Dus ga je volgend jaar spelen in een ander team? Lees dit bericht even goed, want waarschijnlijk heb je dan een ander shirt nodig!
Nieuw team, nieuw shirt?!

31 mei 2017

Geslaagde middag/avond met de Almeerse Heren1

Wat was het een topavond vorige week vrijdag. Hier een kort verslag en een paar foto's!
Geslaagde middag/avond met de Almeerse Heren1

12 apr 2017

Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

Geef jij binnenkort op school een spreekbeurt over hockey? Sponsor de Rabobank heeft een tas met daarin allemaal hockeyspullen die je special voor deze gelegenheid kunt lenen! Hoe? Dat lees je hier!
Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!