Vorig seizoen is een nieuw begin gemaakt, met hoe wij de teams samenstellen. Een hulpmiddel hierbij is het Speler Volg Systeem.

Voor de winterstop hebben alle trainers en coaches de spelers beoordeeld, dit leverde in totaal meer dan 13.000 cijfers op. Daarnaast hebben onafhankelijke beoordelaars en lijncoördinatoren de wedstrijden beoordeeld. Iedere speler is minimaal drie keer beoordeeld geweest. Alle beoordelaars worden hartstikke bedankt voor hun inbreng.

Na de winterstop hebben de trainers en coaches opnieuw een vragenlijst gehad om de spelers te beoordelen. Ook de wedstrijdbeoordelaars zijn weer actief langs de velden op zaterdag.

" />

Spelersbeoordelingen.png

11 apr 2018

De bedoeling is dat uiterlijk 14 april (deadline trainers en coaches) en 21 april (deadline wedstrijdbeoordelaars) alle beoordelingen ingevuld zijn.  Uiteindelijk zullen alle spelers 6 tot 10 keer beoordeeld zijn gedurende het seizoen op verschillende momenten, door verschillende personen.

De verzamelde cijfers van het hele seizoen worden verzameld in één grote bak data. Vervolgens zullen er analyses plaatsvinden en zullen concept teams voor het nieuwe seizoen worden samengesteld.

Nieuw dit jaar is dat de coaches een vragenlijst invullen met omstandigheden (sociale aspecten) waar wij mogelijk met de team indelingen rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld vriendinnen of juist niet, combinatie met een andere sport. Het spreekt voor zich dat wij in de lagere elftallen hier eerder/beter rekening mee kunnen houden, dan in de 1e en 2e elftallen.

De data in april lijken vroeg, maar in de planning hebben wij teruggerekend vanuit 1 juni. Dit is de datum waarop het aantal teams bij de KNHB moeten worden aangeleverd. Vervolgens rekening houdend met vakanties en de werkzaamheden die na het sluiten van de vragenlijsten nog moeten gebeuren.

Heb je nog vragen neem dan contact op met de lijncoördinator of iemand van het Speler Volg Systeem.

Peter, Jean Pierre, Ferry en Gert-Jan

18 apr 2018

Enquête rookvrije vereniging

Rookvrije sport

We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Onderzoek toont aan dat maar liefst 9 op de 10 Nederlanders voor een rookvrij sportterrein zijn. Maar wat is jouw mening/wat wil jij voor onze sportvereniging?

Vul hier de enquête in

Enquête rookvrije vereniging

14 apr 2018

Jubileum shirts

Dit jaar bestaat MHC Flevoland 50 jaar! Dat willen we natuurlijk laten zien. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er jubileum shirts ontworpen en gemaakt. Deze shirts zijn vanaf nu te bestellen op de website. Zodra je shirt binnen is kun je deze in het clubhuis komen afhalen en betalen. Als je al een shirt besteld hebt op het paastoernooi, hoef je natuurlijk niet nog een keer te bestellen. Je krijgt bericht zodra de shirts binnen zijn.

12 apr 2018

Shoot out competitie

Wil jij meedoen aan de shootout competitie?
Shoot out competitie

Aankondiging feest voor ED jeugd

Het jeugdbestuur heeft een feest georganiseerd voor de ED-jeugd. Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!
Aankondiging feest voor ED jeugd

Ledenshop clubkleding

De clubkleding van MHC Flevoland is nu ook te koop via de online ledenshop.
Ledenshop clubkleding

Sportways hockeykampen

Twee of drie dagen lang nieuwe tricks en trucks leren en ’s avonds gewoon thuis slapen. Op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei organiseert Sportways een hockeykamp voor de jeugd bij HC de Meeuwen.

Sportways hockeykampen

Paashockeytoernooi 2018 weer een succes

Afgelopen maandag, 2e paasdag, vond het jaarlijkse paashockeytoernooi plaats. Dit familie toernooi is al enkele jaren een traditie bij MHC Flevoland en je tijdig inschrijven hiervoor is dan ook een uitdaging.
Paashockeytoernooi 2018 weer een succes

Scheidsrechters gezocht voor de dinsdagochtend

De veterinnen zoeken voor (alleen) de thuiswedstrijden scheidsrechters die per tourbeurt willen fluiten. Zij spelen op dinsdag van 10:30-12:00 uur.
Scheidsrechters gezocht voor de dinsdagochtend

7 mrt 2018

Heren 1

Heren 1 van MHC Flevoland starten professioneel gekleed aan tweede helft van het seizoen. Met woensdagavond 7 maart een flevo-derby tegen Lelystad H1 om 20:30 en zondag 11 maart thuiswedstrijd tegen Hondsrug H1. Alle support is welkom!
Heren 1

7 mrt 2018

Wie kom jij tegen op ons jubileumfeest?

Wie kom jij tegen op het jubileumfeest op 30 juni?
Wie herken jij op deze foto?

5 mrt 2018

Wie herkent iemand op deze foto's?

Wij zijn op zoek naar veel foto’s van vroeger en van nu. Scan ze in of maak er een mooie foto van en mail deze naar 50jaarmhc@mhcflevoland.nl
Wie herkent iemand op deze foto's?