bestellen op de website. Zodra je shirt binnen is kun je deze in het clubhuis komen afhalen en betalen. Als je al een shirt besteld hebt op het paastoernooi, hoef je natuurlijk niet nog een keer te bestellen. Je krijgt bericht zodra de shirts binnen zijn." />

Jubileum shirts

14 apr 2018

Dit jaar bestaat MHC Flevoland 50 jaar! Dat willen we natuurlijk laten zien. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er jubileum shirts ontworpen en gemaakt. Deze shirts zijn vanaf nu te bestellen op de website. Zodra je shirt binnen is kun je deze in het clubhuis komen afhalen en betalen. Als je al een shirt besteld hebt op het paastoernooi, hoef je natuurlijk niet nog een keer te bestellen. Je krijgt bericht zodra de shirts binnen zijn.

Klik hier om naar het bestel formulier te gaan

14 apr 2018

Jubileum shirts

4 apr 2018

Wie kleedt onze mannen, vrouwen en jongens aan?

Met ingang van het nieuwe seizoen zoeken wij nog sponsoren die op de achterkant van de clubshirts van onze mannen & vrouwen (7 teams) en jongens (8 teams) willen prijken.

wie kleedt onze teams aan.jpg

7 mrt 2018

Wie kom jij tegen op ons jubileumfeest?

Wie kom jij tegen op het jubileumfeest op 30 juni?
Wie herken jij op deze foto?

21 jan 2018

De meiden MB1 seizoen 2016/2017 jeugdsportploeg van het jaar!

De meiden van B1 seizoen 2016/2017 zijn verkozen tot jeugdsportploeg van het jaar in de gemeente Dronten!