rookvrije generatie.jpg

MHC Flevoland 1e rookvrije sportclub van Dronten!

14 sep 2018

MHC Flevoland wordt de 1e rookvrije sportclub van Dronten!

N.a.v. de enquête heeft het bestuur besloten onze club met ingang van zaterdag 15 september ROOKVRIJ te maken, met uitzondering van de zondagmiddag.

Alleen dan, op de zondagmiddag, mag er op een aangewezen plek naast het clubhuis, nabij het keepershok gerookt worden. Daarbij blijft ook op de zondagmiddag van kracht dat er niet gerookt mag worden op of om de velden, onder de overkappingen en in het clubhuis.

Op verschillende plekken, langs de velden, op en in het clubhuis hangen borden die aangeven dat we vanaf nu een rookvrije club zijn.

Zegt het voort én indien nodig, wijs elkaar op deze nieuwe afspraak!

14 sep 2018

MHC Flevoland 1e rookvrije sportclub van Dronten!

Enige tijd geleden kon je op de website een enquête invullen over het rookbeleid van onze club.

N.a.v. de enquête heeft het bestuur besloten onze club vanaf 15 september ROOKVRIJ te maken, met uitzondering van de zondagmiddag. Hier lees je er meer over!

rookvrije generatie.jpg

25 jun 2018

Afscheid Coach Jan

Na 8 seizoenen jeugd en 8 seizoenen Dames senioren stop Jan Wijkhuijs met coachen.
coach jan.jpg