Proeftraining volgen?

Binnen de vereniging Mixed Hockeyclub Flevoland bestaat de mogelijkheid om eenmalig 3 keer gratis trainingen bij te wonen om zo te zien of je hockey ook echt een leuke sport vindt.

Meetrainen kan via een vriend(in). Het is echter niet gezegd dat je in datzelfde team terecht zal komen zodra je lid wordt. Dit wordt bepaald door de lijncoördinator.

Vul onderstaand formulier in, dan krijg je informatie over welke training je het beste kunt bijwonen.

De trainingen worden verzorgd door zowel gediplomeerde trainers als ook jeugdspelers.

Wat heb je nodig voor een training?

Voor een training is het belangrijk dat je naast het dragen van gemakkelijke sportkleding, een bitje draagt om je mond te beschermen. Dit is verplicht gesteld door de KNHB m.i.v.  september 2015. Bitjes zijn te koop aan de bar voor 5 euro. Ook is er de mogelijkheid om een op maat gemaakt bitje te kopen bij tandarts Wesselink (T 0321-311169 wesselink_tandartsen@solcon.nl) of bij Klif 18 Sport Dronten (Het Ruim 75, 8251 EK Dronten) in het centrum van Dronten.

Verder is het dragen van scheenbeschermers verplicht. Hockey wordt op kunstgras gespeeld. Schoenen moeten hierop afgestemd zijn.

Een hockeystick kun je tijdens de proeftrainingen lenen van de club. De trainer zal dit voor je regelen.

Lid worden?

Na afloop van de 3e keer trainen zal de trainer je vragen of je wel of niet lid wordt van onze vereniging. Indien je niet lid wordt, dan stoppen de trainingen. Indien je lid wilt worden, dan dien je z.s.m. het aanmeldingsformulier in te vullen.

Na ontvangst van je aanmeldingsformulier zal er contact met je worden opgenomen vanuit de technische commissie. Je krijgt dan informatie in welk team je geplaatst wordt en wanneer het team traint. Vanaf dat moment train je mee met dat team.

In overleg met de coach zal bepaald worden wanneer je ook mee zal doen aan wedstrijden.

Zodra je mee doet aan de wedstrijden zal er een clubtenue moeten worden aangeschaft.

De clubkleding van MHC Flevoland is te koop bij Klif 18 Sport Dronten (Het Ruim 75, 8251 EK Dronten).

Achternaam
tussenvoegsel
Voornaam
Geboortedatum
Geslacht
Heb je voorkeur voor een bepaald team of spelniveau?