Sponsormogelijkheden

Als MHC speelt, staan ouders, familie en liefhebbers gekluistert aan de zijlijn. Door het sponsoren van de grootste mixed hockeyclub van Dronten komen bedrijven in contact met de inwoners van Dronten. Ook mensen die geen lid zijn van de club, maar wel deelnemen aan hockey-activiteiten van MHC. De diversiteit aan doelgroepen – van pupillen tot 45-plussers en zelfs veteranen – maakt MHC Flevoland een interessante partner.

MHC Flevoland heeft momenteel een viertal hoofdsponsors: Rabobank, VSO Makelaars, Walibi en Bangma Verpakkingen. Stuk voor stuk krachtige Drontense bedrijven die voor kwaliteit staan – net als MHC Flevoland. En daarvan kunt u onderdeel worden en uw voordeel pakken door MHC te sponsoren.

Sponsoring doet mee!

Met betrekking tot sponsoring hebben wij een aantal mogelijkheden
• Team-/kledingsponsoring
• Bordsponsoring
• Webvertisement (adverteren via de clubwebsite)
• Adverteren via plasmascherm in kantine
• Vrienden van MHC Flevoland sponsoring
• Eenmalige sponsoring en labeling aan evenementen of acties
• Hoofdsponsorschap
De doelstellingen van het sponsorbeleid wordt door het bestuur van MHC Flevoland geformuleerd. De sponsorcommissie, welke onderdeel is van de communicatiecommissie voert het beleid uit.

Adverteren via plasmascherm in kantine

In de kantine kan er op het plasmascherm zowel statisch middels bijvoorbeeld foto’s of logo’s geadverteerd worden, als met bewegende beelden. Deze zullen een aantal keer per uur langskomen, met een hoge attentiewaarde.

Vrienden van MHC Flevoland sponsoring

Als vriend van MHC Flevoland komt u met uw logo op het vrienden bord in de hal van het clubhuis te hangen.

Eénmalige sponseringen

Voor sponsoren, welke zich éénmalig aan onze club willen binden zijn er bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:
• hockeyballen;
• hockeytassen voor teams;
• andere hockeybenodigdheden;
• leveren van materialen t.b.v. ons clubhuis;
• sponsoring bij feesten en toernooien;
• nieuwe fietsenstalling;
• financiële steun voor het aanleggen van een oefenveldje;
• financiële steun voor het geven van clinics.

Hoofdsponsorschap

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat het hoofdsponsorschap inhoudt en wat voor toegevoegde waarde dit voor uw onderneming heeft.

Contractbasis

Wij vertouwen er op met bovenstaande informatie  u voldoende mogelijkheden te hebben aangereikt om MHC Flevoland te willen sponsoren. Uw sponsorbijdrage, in welke vorm dan ook, stellen wij zeer op prijs. Mocht u meer informatie willen hebben over sponsoring, of heeft u zelf een goed sponsoridee, dan kunt u contact opnemen met de  Sponsorcommissie.