Blessure spreekuur voor leden van MHCFlevoland

Elke dinsdag van 18:00 tot 19:00 wordt er een blessure spreekuur gehouden door sportfysiotherapeut Thom Kemperman van Centrum Fysiotherapie.

Alle leden van MHC Flevoland kunnen gratis gebruik maken van dit spreekuur.

Tijdens het spreekuur kun je vragen stellen over jouw blessure. De sportfysiotherapeut zal je blessure beoordelen en advies geven over wat je het beste kan doen zodat je zo snel mogelijk weer kan hockeyen.

Het blessure spreekuur wordt gehouden bij Centrum Fysiotherapie in het medisch trainingscentrum aan de Lijzijde 91 ( Woonark) te Dronten .

Je maakt een afspraak door te bellen naar 0321-313473 of  je stuurt een bericht naar  sportspreekuur@fysiotherapiedronten.nl