Nieuws

Looproutes en coronaprotocol MHC Flevoland

Donderdag 27 augustus

'Alleen samen krijgen we corona onder controle'

Om met elkaar ervoor te zorgen dat het hockeyseizoen zo ‘normaal’ mogelijk kan verlopen, moeten we ons aan een aantal maatregelen houden. Daarom heeft MHC Flevoland een coronaprotocol geschreven, met de belangrijkste regels die op onze club van toepassing zijn. Bovendien is er een looproute gecreëerd. De belangrijkste leefregel is om rekening met elkaar én met elkaars gezondheid te houden. En je gezond verstand te gebruiken!

Lees meer

Introductietrainingen voor ouders en coaches

Vrijdag 18 september

Introductietrainingen voor ouders en coaches

In de komende periode start weer de introductietraining hockey voor ouders en coaches. Deze worden gegeven op maandag van 20.30 tot 21.30. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Datums : 21 en 28 sept, 5, 19 en 26 okt.

Als je meedoet, is het aan te raden dat je minstens 3x aanwezig kunt zijn. Sportieve kleding en sportschoenen. Sticks zijn op de club aanwezig. Wel graag een bitje en bij voorkeur scheenbeschermers mee. 

Aanmelden via email : martijn.broekman@solcon.nl

Lees meer

Extra maatregelen sportkantine

Maandag 17 augustus

Vanaf 10 augustus zijn de maatregelen voor o.a. sportkantines aangepast.Bij het betreden van ons sportterrein zijn wij verplicht om naar je gegevens te vragen en deze te registreren t.b.v. bron- en contactonderzoek van de GGD. Dit is voor je eigen bestwil en die van alle andere bezoekers van MHC Flevoland!  

Lees meer

Zakgeldactie hockeyjeugd MHC Flevoland

Dinsdag 8 september

De Rabobank doet graag iets extra’s voor het verenigingsleven, daarom is Rabobank Flevoland sponsor van MHC Flevoland. En… Onze jeugdleden kunnen iets extra’s ontvangen! Open je als ouder online een Rabo JongerenRekening en is jouw kind jeugdlid bij MHC Flevoland? Dan ontvangt zowel de club als jouw kind eenmalig 10 euro extra zakgeld!

Lees meer

Athletic Skill Model

Maandag 17 augustus

Athletic Skill Model 

Edwin Vermeulen (sportdocent aan het MBO College Poort in Almere en al jaren hockeytrainer op onze club) is nu reeds 3 jaar bezig met het inpassen van het Athletic Skills Model in zijn trainingen met de jeugd en seniorenteams. Het ASM is een talentontwikkelingsmodel wat zich richt op een breed motorische opleiding van jeugd van 0 – 100. Met ASM zetten we in op breed motorisch ontwikkelen en het worden van een betere sporter en dus uiteindelijk ook een betere hockeyer. Het gaat er niet zozeer om wat je nu ziet maar des te meer wat het op lange termijn zal kunnen opleveren. Voordelen van het gebruik met ASM zijn fittere kinderen, meer plezier, minder blessures en bovenal een betere en creatievere sporter (hockeyer).

Lees meer

OldStars walking hockey: vanaf 9 september

Donderdag 6 augustus

MHC Flevoland start vanaf 9 september met OldStars walking hockey. Hiermee biedt de club ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. Met OldStars walking hockey bieden wij een aangepaste spelvorm voor hockey op latere leeftijd. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

23
sep

Bestuursvergadering

20:00 – 22:00
28
okt

Bestuursvergadering

20:00 – 22:00
18
nov

Bestuursvergadering

20:00 – 22:00
20
nov

Algemene Ledenvergadering + Winter BBQ vrijwilligers

20:00 – 22:00
Toon volledige agenda