Nieuws

OldStars walking hockey: vanaf 9 september

Donderdag 6 augustus

MHC Flevoland start vanaf 9 september met OldStars walking hockey. Hiermee biedt de club ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. Met OldStars walking hockey bieden wij een aangepaste spelvorm voor hockey op latere leeftijd. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten. 

Lees meer

Midzomer spelen

Donderdag 2 juli

Beste jeugdleden van MHC,

Na een bewogen hockeyjaar, vinden wij het tijd om het nieuwe seizoen alvast in te luiden.

Op 1 augustus 2020 organiseren we voor de A,B,C,D en E jeugdleden de ‘midzomer spelen’.

Lees meer

Nieuw: Oldstars walking hockey

Donderdag 2 juli

Onder het motto 'een leven lang hockey' en 'nooit te oud om te leren' start MHC Flevoland in het nieuwe seizoen met walking hockey. Dit is de wandelvariant van hockey en is bedoeld voor iedereen van 55 jaar en ouder.

Lees meer

Bar-vrijwilligers gezocht

Maandag 13 juli

Het is heel gebruikelijk dat de wedstrijden van de A-lijn als laatste worden gespeeld op de zaterdagmiddag en dan bij voorkeur op ons mooie waterveld. De aanvangstijd van deze wedstrijden zijn dan om 17:30 uur. Dit is alleen mogelijk als er voldoende barbezetting is. Er zijn extra vrijwilligers nodig die op zaterdag tussen 17:00 en 20:00 uur bardienst willen draaien anders kunnen deze wedstrijden niet op veld 1 plaatsvinden.  Eénmaal per maand bardienst is zeer wenselijk vaker mag altijd. Hoe meer ouders/vrijwilligers een shift willen draaien hoe beter de verdeling. Lijkt het je leuk om op deze wijze af en toe je steentje bij te dragen stuur dan een berichtje naar: bar@mhcflevoland.nl.

Toon al het nieuws

Agenda

26
aug

Nieuwe Leden Informatie Avond

19:00 – 20:00
26
aug

Bestuursvergadering

20:00 – 22:00
16
sep

Voorzittersoverleg met bestuur

20:00 – 22:00
23
sep

Bestuursvergadering

20:00 – 22:00
Toon volledige agenda