Nieuws

Algemene Leden Vergadering 22 november '19 20:00 uur

Dinsdag 29 oktober

Vrijdag 22 november is de jaarlijks terugkerende Algemene Leden Vergadering (ALV). Jouw mening telt deze avond natuurlijk weer mee. Dus kom 20:00 uur naar de club en sluit gezellig aan. Na het informatieve gedeelte is er altijd een moment om gezellig af te sluiten met een friday night borrel! 

 

Lees meer

Vacature bijbaan (betaald) voor A, B of C jeugd

Vrijdag 18 oktober

Enthousiaste jeugdspelers uit de A, B of C jeugd gezocht voor een nieuw (betaald) project langs de zijlijnen van MHC Flevoland! Jij gaat zorgen voor de catering langs de velden en bent met een catering-trolley het boegbeeld van onze club op de zaterdagmorgen. Geïnteresseerd? Klik dan op dit bericht voor meer informatie.   

 

Lees meer

Tip voor teams en coaches

Zondag 18 augustus

GroepsApp

Elk jaar weer een terugkerend probleem. De groepsApp. Als team moet er onderling gecommuniceerd worden. Tijden van de training, afmelden, wedstrijd schema’s etc. WhatsApp bied hier een goede mogelijkheid voor, maar kan ook voor irritaties zorgen; afmelden voor de training in de groepsapp, veelvuldige berichtjes over bijzaken. De vraag is ook; bereik je inderdaad wel al je spelers en of ouders?

Nu is er SPOND.

 

Lees meer

Nieuwe website voor MHC Flevoland en privacy

Zondag 18 augustus

Nieuwe website

Vanaf 31-8 introduceren wij een geheel nieuwe website met een vertrouwde look en feel, maar met veel nieuwe functies.De belangrijkste verandering is dat de website is gekoppeld aan de ledenadministratie en aan het systeem van de bond. Daardoor is het mogelijk om nog meer informatie over jouw team snel en overzichtelijk terug te vinden

Lees meer

Scheidsrechters gezocht

Zondag 25 augustus

Wie o wie kan ons helpen!

Wij veterinnen zijn op zoek naar scheidsrechters voor onze thuis wedstrijden!! Onze wedstrijden zijn op dinsdag ochtend en starten om 10.30.Als je het gezellig vindt kan je na de wedstrijd gezellig met ons mee lunchen.

Lijkt het je wat om ons gezellige team af en toe eens te fluiten neem dan contact met ons op via email: annemarie.gerrets@solcon.nl 

Toon al het nieuws

Agenda

19
nov

TC Vergadering

20:00 – 22:00
20
nov

Bestuursvergadering

19:30 – 22:00
22
nov

Algemene Leden Vergadering MHCF

20:00 – 23:00
26
nov

Info avond zaalhockey voor coaches (o.v.)

20:00 – 22:00
Toon volledige agenda