Nieuws

Sinterklaas komt naar MHC Flevoland

Zondag 17 november 2019

Sint is cool en Piet is vet.....

Maandag 2 december '19 komen Sinterklaas en een paar Pieten naar MHC Flevoland. Neem je een mooie tekening voor hen mee?

Daag Piet uit om ook te hockeyen....en doe samen de pietendans! 

 

Communicatie commissie zoekt uitbreiding

Donderdag 14 november 2019
 
 
Wij, Bas / Suzanne en Floris, zoeken een vrijwilliger / ouder van jeugdlid, bij voorkeur iemand met jonge kinderen in de jeugd teams (F, E, D, C) die onze communicatie commissie komt versterken. 
Een vrijwilliger voor de communicatie commissie draagt bij aan het imago en beeld van onze hockeyvereniging en zorgt ervoor dat leden geïnformeerd worden over actualiteiten en nieuwsberichten over MHC Flevoland. 
 
 
 
 
 
Lees meer

Vacature bestuurslid evenementen

Woensdag 13 november 2019
 
WIJ ZOEKEN: EEN BESTUURSLID EVENEMENTEN!!!
 
Het huidige bestuur van MHC Flevoland zou het toejuichen een nieuw lid te verwelkomen. Dit bestuurslid heeft als verantwoordelijkheid Evenementen. Je moet dus wel van een feestje houden.
 
Lees meer

Volvo hockey club bonus

Woensdag 30 oktober 2019

IEDEREEN WINT! DE VOLVO HOCKEY CLUBBONUS

Scoor een mooie bonus voor MHC Flevoland. Koop een nieuwe Volvo bij Jacob Schaap en steun de club met een bonus van €1.000.  De actie geldt ook als iemand binnen je gezin lid is. Dat is makkelijk scoren!

Lees meer

Vacature bijbaan (betaald) voor A, B of C jeugd

Vrijdag 18 oktober 2019

Enthousiaste jeugdspelers uit de A, B of C jeugd gezocht voor een nieuw (betaald) project langs de zijlijnen van MHC Flevoland! Jij gaat zorgen voor de catering langs de velden en bent met een catering-trolley het boegbeeld van onze club op de zaterdagmorgen. Geïnteresseerd? Klik dan op dit bericht voor meer informatie.   

 

Lees meer
Toon al het nieuws