Nieuws

Notulen Algemene Leden Vergadering

Zondag 2 februari

De notulen van de Algemene Leden Vergadering van 22 november 2019 zijn inzichtelijk voor leden door middel van de login pagina voor leden. 

Vacature bijbaan (betaald) voor A, B of C jeugd

Maandag 3 februari

Jullie hebben ‘m vast al langs de velden zien trekken: de MHC Flevoland Cateringtrolley. Na 3 testweekenden in november zijn we er voor de 2e helft van dit seizoen helemaal klaar voor. Inmiddels bestaat het Cateringteam uit 13 enthousiaste jeugdspelers uit de A, B en C jeugd. Maar we zoeken nog 3 tot 4 teamleden die tegen betaling, enkele uren per maand, hét boegbeeld van onze club gaan worden! Geïnteresseerd? Klik dan op dit bericht voor meer informatie.

Lees meer

Scheidsrechterscursus

Woensdag 22 januari

In de komende weken is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de scheidsrechterscursus. Lees hier snel verder!

Lees meer

JD1 zaal kampioen!

Maandag 10 februari

De JD1 is op zondag 26 januari zaalkampioen geworden! Gisteren moesten ze nog 2 wedstrijden spelen. Het team stond namelijk 8 punten voor op de nummer 2! Daarmee heeft dit team een knappe prestatie neergezet waar de coaches enorm trots op zijn. Met 28 punten de absolute nummer 1.

Volvo hockey club bonus

Woensdag 30 oktober 2019

IEDEREEN WINT! DE VOLVO HOCKEY CLUBBONUS

Scoor een mooie bonus voor MHC Flevoland. Koop een nieuwe Volvo bij Jacob Schaap en steun de club met een bonus van €1.000.  De actie geldt ook als iemand binnen je gezin lid is. Dat is makkelijk scoren!

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

03
mrt

Examen scheidsrechters jeugd

19:30 – 21:30
04
mrt

Examen scheidsrechters jeugd

19:30 – 22:00
14
mrt

Feest instappers / F- jeugd "Beestenboel"

18
mrt

Bestuursvergadering

20:00 – 22:00
Toon volledige agenda