Poster 2019.png

Paashockeytoernooi 2019

Nog een maand en dan is het weer zover.... het gezellige, familie & vrienden RABO paastoernooi! Dit jaar vindt het evenement plaats op 22 April 2019.

Je kunt je inschrijven VANAF 8 APRIL 2019. Voor dit toernooi geldt: VOL=VOL.

Zorg ervoor dat je vast een team samenstelt zodat je je zo snel mogelijk kunt inschrijven op 8 April!

Nadere informatie volgt!!

Poster 2019.png

3 mrt 2019

Wijnproeverij Gavi, nog enkele kaarten beschikbaar

Zondag 14 april a.s.

Wijnproeverij – bij Gavi Wijnkopers. Tijdens de Pre-Christmasparty zijn hiervoor reeds kaarten verkocht. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Hier lees je meer!

Wijnproeverij Gavi, nog enkele kaarten beschikbaar
Kopie van 30 juni (3).jpg

Uitnodiging Borrel herstart seizoen 2018-2019

Zondag 10 maart a.s. borrel herstart seizoen – kom naar de club! Veel gezelligheid vanaf 14:30u voor een lekkere borrelhap wordt gezorgd.

MHC Flevoland H1 speelt thuis tegen Ares H1. Dus kom hen aanmoedigen onder het genot van een drankje en hapje.

Kopie van 30 juni (3).jpg

13 jan 2019

Notulen Algemene Ledenvergadering

Hierbij de notulen van de  Algemene Ledenvergadering die op vrijdag 23 november j.l. gehouden werd. Het lezen absoluut waard!
Notulen Algemene Ledenvergadering

13 jan 2019

Sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

Na jaren van inzet zal aan het eind van dit seizoen nagenoeg de voltallig sponsorcommissie er mee stoppen. Het is tijd het stokje over te dragen naar ouders van de jonge generatie hockeyers. De afgelopen maand hebben zich al twee nieuwe leden aangemeld, maar dat is niet genoeg om deze commissie draaiende te houden.

We zijn dus dringend op zoek naar nieuwe leden om deze (belangrijke) commissie voort te zetten, en willen ook graag nog voldoende tijd hebben de zaken over te dragen. Heb je zin en tijd, ben je sterk in het onderhouden van relaties en het aanboren van nieuwe, dan ben jij degene die ons kan helpen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de sponsorcommissie (sponsor@mhcflevoland.nl)

Sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

5 dec 2018

Geen nieuwsbrief tijdens winterstop!

De winter is begonnen en dat betekent voor de communicatie commissie ook een kleine pauze.

Natuurlijk houden we tijdens de winterstop wel de site en facebook up to date, maar er zal tot het begin van de buitencompetitie in maart 2019 even geen maandelijkse nieuwsbrief verschijnen. Hierop maken we natuurlijk een uitzondering i.g.v. belangrijk nieuws!

Hou dus zelf de verschillende nieuwskanalen in de gaten!

We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een mooi 2019!

Geen nieuwsbrief tijdens winterstop!

5 dec 2018

Schaatsles tijdens winterstop?!

Vind je het jammer dat je in de winter niet kunt hockeyen? Wil je toch graag blijven trainen en bewegen? Houdt je ervan om buiten te sporten? Dan is schaatsen misschien iets voor jou? Hier lees je meer over de mooie samenwerking tussen STG en MHC!
Schaatsles tijdens winterstop?!

4 dec 2018