Ontwerp zonder titel (3).png

Up-date Paastoernooi, aanmelden kan vanaf 8 april!

Op 22 april 2019 is het weer tijd voor het gezellige, familie & vrienden RABO paastoernooi! Hier lees je de laatste info met betrekking tot de inschrijving die op maandag 8 april van start gaat!

Ontwerp zonder titel (3).png

4 apr 2019

Feest voor B en C jeugd

Op 13 april as. is er een feest voor de jeugd voor de B/C leeftijden!
Feest voor B en C jeugd

3 apr 2019

Waterveld komt!

Zoals jullie weten zijn we, samen met de gemeente, al geruime tijd bezig om tot de aanleg te komen van een waterveld. In dit bericht lezen jullie meer over de huidige stand van zaken!

Waterveld komt!

2 apr 2019

Super Sunday op 7 april

Leg je zonnebril maar vast klaar want aanstaande zondag wordt het een super gezellige Supersunday! Wie, wat, waar en wanneer? Dat lees je in dit bericht!

Super Sunday op 7 april

13 jan 2019

Notulen Algemene Ledenvergadering

Hierbij de notulen van de  Algemene Ledenvergadering die op vrijdag 23 november j.l. gehouden werd. Het lezen absoluut waard!
Notulen Algemene Ledenvergadering

3 apr 2019

Sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

Na jaren van inzet zal aan het eind van dit seizoen nagenoeg de voltallig sponsorcommissie er mee stoppen. Het is tijd het stokje over te dragen naar ouders van de jonge generatie hockeyers. De afgelopen maand hebben zich al twee nieuwe leden aangemeld, maar dat is niet genoeg om deze commissie draaiende te houden.

We zijn dus dringend op zoek naar nieuwe leden om deze (belangrijke) commissie voort te zetten, en willen ook graag nog voldoende tijd hebben de zaken over te dragen. Heb je zin en tijd, ben je sterk in het onderhouden van relaties en het aanboren van nieuwe, dan ben jij degene die ons kan helpen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de sponsorcommissie (sponsor@mhcflevoland.nl)

Sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

1 dec 2018

Uitslag stroopwafelverkoop wedstrijd!

Het is zover, de U I T S L A G van de wedstrijd 'beste Stroopwafelverkoper' is bekend!

LET OP! De P r i j s u i t r e i k i n g = op zaterdag 8 december tijdens de Pre Christmas Party om 18 uur!

Uitslag stroopwafelverkoop wedstrijd!

16 sep 2018

Grote clubactie en stroopwafelverkoop

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk weten zijn we als club hard bezig om geld in te zamelen voor ons zo begeerde waterveld.

Inmiddels is er bij de jongste jeugd (E en D teams) gestart met de verkoop van de loten voor de grote clubactie. Deze opbrengst komt helemaal ten goede van het waterveld.

Omdat de jongste jeugd al driftig aan het verkopen is vragen we aan de A, B, C en senioren teams om de verkoop van de stroopwafels voor hun rekening te nemen. De pakjes stroopwafels kosten 2,50 euro en de opbrengst komt helemaal ten goede van ons waterveld

Het is de bedoeling dat je per team 8 dozen x 12 pakjes verkoopt, dus in totaal 96 pakjes. Een makkie dus ????

De coaches hebben/krijgen hierover een mail toegestuurd waar en wanneer ze de stroopwafels in ontvangst mogen nemen.

Wij wensen jullie veel succes en plezier bij de verkoop.

Grote clubactie en stroopwafelverkoop
Kantoorartikelen Dronten