alv.jpg

Up date: De agenda voor de ALV van a.s. vrijdag staat nu online

Aanstaande vrijdag, 23 november, vindt in ons clubhuis de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. De ALV begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur kunt u binnen lopen. De agenda en meer relevante info leest u hier!

alv.jpg

19 nov 2018

20/11 Zaalbandjes uitgifte voor onze keepers

Bericht voor coaches en keepers: Op dinsdagavond 20 november is er de gelegenheid om de zaalbandjes bij het clubhuis op te halen tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Hier lees je meer.
20/11 Zaalbandjes uitgifte voor onze keepers

17 nov 2018

Pré Christmas Party 2018 speciaal voor onze jeugd!!

Op zaterdag 8 december is er een groot feest op de hockeyclub! Deze Pré Christmas Party is voor iedereen, maar voor jullie, onze jeugdleden én kinderen van onze seniorleden, hebben we een speciaal programma in elkaar gezet. In dit bericht lees je wat het speciale programma inhoudt!
Pré Christmas Party 2018 speciaal voor onze jeugd!!

7 nov 2018

Problemen bedrukking sponsorshirts

Een aantal leden heeft gemeld dat er problemen zijn met de bedrukking van de logo's of nummers op de nieuwe sponsorshirts! Heb je ook problemen, maar dit nog niet gemeld? Hier lees je waar je dit kunt melden. Let op! Doe dit voor 21 november aanstaande.
Problemen bedrukking sponsorshirts

7 nov 2018

3e Editie PRE CHRISTMAS PARTY!

Ook dit jaar wordt er weer een Pre Christmas Party georganiseerd. Deze editie is voor JONG en OUD!! Iedereen is welkom op zaterdag 8 december aanstaande! Hier lees je meer!

3e Editie PRE CHRISTMAS PARTY!

16 sep 2018

Grote clubactie en stroopwafelverkoop

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk weten zijn we als club hard bezig om geld in te zamelen voor ons zo begeerde waterveld.

Inmiddels is er bij de jongste jeugd (E en D teams) gestart met de verkoop van de loten voor de grote clubactie. Deze opbrengst komt helemaal ten goede van het waterveld.

Omdat de jongste jeugd al driftig aan het verkopen is vragen we aan de A, B, C en senioren teams om de verkoop van de stroopwafels voor hun rekening te nemen. De pakjes stroopwafels kosten 2,50 euro en de opbrengst komt helemaal ten goede van ons waterveld

Het is de bedoeling dat je per team 8 dozen x 12 pakjes verkoopt, dus in totaal 96 pakjes. Een makkie dus ????

De coaches hebben/krijgen hierover een mail toegestuurd waar en wanneer ze de stroopwafels in ontvangst mogen nemen.

Wij wensen jullie veel succes en plezier bij de verkoop.

Grote clubactie en stroopwafelverkoop

16 sep 2018

Nieuwe sponsorshirts

Afgelopen week is Klif18 Dronten begonnen met de distributie van onze nieuwe sponsorshirts. Klif heeft zijn uiterste best gedaan om de shirts zo snel mogelijk geleverd te krijgen. De reden dat dit niet bij de start van het seizoen kon plaatsvinden ligt in het feit dat wij als club de opgave van de maten door de ouders met zeer veel moeite hebben kunnen ophalen. De vereiste besteltermijn hebben wij als club daardoor overschreden.

Over het algemeen zien de shirts er mooi uit echter zijn er ook een aantal zaken waar we ons zorgen over maken:

Een veel gehoorde opmerking bij de jongste jeugd is dat de sponsoruiting op de rug vrij laag geplaatst is. De kledingcommissie heeft zich bij het plaatsen van reclame-uiting te houden aan de regels van de KNHB. Eén van deze regels is dat er boven de reclame-uiting een rugnummer geplaatst moet kunnen worden. Bij de vorige shirts hebben we hier bij de jongste jeugd rekening mee gehouden omdat deze niet met een rugnummer speelden en bij de overstap naar de D-tjes (ivm andere sponsor) altijd een ander shirt dienden te kopen. Bij de huidige sponsoring hebben alle jeugd teams dezelfde sponsor en komt de sponsoruiting dus ook op dezelfde plaats.

Er zijn ook geluiden over niet gecentreerd geplaatste sponsoruitingen. Het bestuur en de kledingcommissie zijn druk bezig alle opmerkingen te verzamelen. Zowel Klif als de drukker hebben onze eerste reacties al ontvangen en zijn er mee bezig. Mochten er nog meer opmerkingen zijn met betrekking tot de nieuwe shirts dan zullen wij deze verder verzamelen en doorgeven aan beide partijen. Zodra er meer bekend is, worden  jullie hierover geïnformeerd.

Er liggen nog veel shirts te wachten op een nieuwe eigenaar, aan iedeen het verzoek deze z.s.m op te halen zodat we zo snel mogelijk een compleet overzicht hebben en iedereen in de juiste shirts hockeyt.

Nieuwe sponsorshirts

14 sep 2018

MHC Flevoland 1e rookvrije sportclub van Dronten!

Enige tijd geleden kon je op de website een enquête invullen over het rookbeleid van onze club.

N.a.v. de enquête heeft het bestuur besloten onze club vanaf 15 september ROOKVRIJ te maken, met uitzondering van de zondagmiddag. Hier lees je er meer over!

MHC Flevoland 1e rookvrije sportclub van Dronten!
Kantoorartikelen Dronten
Klif18 Dronten