5 dec 2018

Geen nieuwsbrief tijdens winterstop!

De winter is begonnen en dat betekent voor de communicatie commissie ook een kleine pauze.

Natuurlijk houden we tijdens de winterstop wel de site en facebook up to date, maar er zal tot het begin van de buitencompetitie in maart 2019 even geen maandelijkse nieuwsbrief verschijnen. Hierop maken we natuurlijk een uitzondering i.g.v. belangrijk nieuws!

Hou dus zelf de verschillende nieuwskanalen in de gaten!

We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een mooi 2019!

Geen nieuwsbrief tijdens winterstop!

5 dec 2018

Schaatsles tijdens winterstop?!

Vind je het jammer dat je in de winter niet kunt hockeyen? Wil je toch graag blijven trainen en bewegen? Houdt je ervan om buiten te sporten? Dan is schaatsen misschien iets voor jou? Hier lees je meer over de mooie samenwerking tussen STG en MHC!
Schaatsles tijdens winterstop?!

4 dec 2018

Scheidsrechters zaal

Indeling scheidsrechters zaal
Scheidsrechters zaal

1 dec 2018

Uitslag stroopwafelverkoop wedstrijd!

Het is zover, de U I T S L A G van de wedstrijd 'beste Stroopwafelverkoper' is bekend!

LET OP! De P r i j s u i t r e i k i n g = op zaterdag 8 december tijdens de Pre Christmas Party om 18 uur!

Uitslag stroopwafelverkoop wedstrijd!

25 nov 2018

A-Feest!

Op zaterdag 15 december staat er eindelijk weer een A+ feest op het programma! Hier lees je meer over dit themafeest en hoe je snel een kaartje voor jezelf en twee introducees kunt bemachtigen!

A-Feest!

19 nov 2018

20/11 Zaalbandjes uitgifte voor onze keepers

Bericht voor coaches en keepers: Op dinsdagavond 20 november is er de gelegenheid om de zaalbandjes bij het clubhuis op te halen tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Hier lees je meer.
20/11 Zaalbandjes uitgifte voor onze keepers

16 sep 2018

Grote clubactie en stroopwafelverkoop

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk weten zijn we als club hard bezig om geld in te zamelen voor ons zo begeerde waterveld.

Inmiddels is er bij de jongste jeugd (E en D teams) gestart met de verkoop van de loten voor de grote clubactie. Deze opbrengst komt helemaal ten goede van het waterveld.

Omdat de jongste jeugd al driftig aan het verkopen is vragen we aan de A, B, C en senioren teams om de verkoop van de stroopwafels voor hun rekening te nemen. De pakjes stroopwafels kosten 2,50 euro en de opbrengst komt helemaal ten goede van ons waterveld

Het is de bedoeling dat je per team 8 dozen x 12 pakjes verkoopt, dus in totaal 96 pakjes. Een makkie dus ????

De coaches hebben/krijgen hierover een mail toegestuurd waar en wanneer ze de stroopwafels in ontvangst mogen nemen.

Wij wensen jullie veel succes en plezier bij de verkoop.

Grote clubactie en stroopwafelverkoop
Kantoorartikelen Dronten