sportpromotie Dronten.jpg

Twee MHC Flevoland teams genomineerd voor sportploeg van het jaar!

De jaarlijkse Sportverkiezing heeft dit jaar een speciaal tintje. Er zijn maar liefst twee MHC Flevoland teams genomineerd. Voor damesportploeg is Dames 1 (seizoen 17/18) genomineerd en voor jeugdsportploeg onze meiden A1 (seizoen 17/18).

Vrienden, familie, sporters, bestuursleden van sportverenigingen uit de gemeente Dronten en alle andere sportliefhebbers zijn van harte welkom op 18 januari 2019! De ontvangst op het Plein van de Meerpaal is om 19.15 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het programma begint om 19.45 uur. De toegang is gratis!

In dit bericht lees je meer over de Sportverkiezing!

Notulen Algemene Ledenvergadering

Hierbij de notulen van de  Algemene Ledenvergadering die op vrijdag 23 november j.l. gehouden werd. Het lezen absoluut waard!
Notulen Algemene Ledenvergadering

13 jan 2019

Toch een nieuwsbrief tijdens de winterstop!

Omdat er belangrijk nieuws te melden is maken we toch een nieuwsbrief tijdens deze winterstop. Deze nieuwsbrief vind je op maandag 14 januari in je mailbox. Hier lees je meer!

Toch een nieuwsbrief tijdens de winterstop!

13 jan 2019

Sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

Na jaren van inzet zal aan het eind van dit seizoen nagenoeg de voltallig sponsorcommissie er mee stoppen. Het is tijd het stokje over te dragen naar ouders van de jonge generatie hockeyers. De afgelopen maand hebben zich al twee nieuwe leden aangemeld, maar dat is niet genoeg om deze commissie draaiende te houden.

We zijn dus dringend op zoek naar nieuwe leden om deze (belangrijke) commissie voort te zetten, en willen ook graag nog voldoende tijd hebben de zaken over te dragen. Heb je zin en tijd, ben je sterk in het onderhouden van relaties en het aanboren van nieuwe, dan ben jij degene die ons kan helpen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de sponsorcommissie (sponsor@mhcflevoland.nl)

Sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

13 jan 2019

Geveilde Pre Christmasparty bierproeverij op zaterdag 2 februari!

Tijdens de Pre Christmasparty zijn kaarten geveild voor een bierproeverij in het Trappistenklooster te Berkel Enschot. Deze bierproeverij gaat plaatsvinden op zaterdag 02 februari. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. In dit bericht lees je meer over deze dag!

Geveilde Pre Christmasparty bierproeverij op zaterdag 2 februari!
sportpromotie Dronten.jpg

Twee MHC Flevoland teams genomineerd voor sportploeg van het jaar!

In dit bericht lees je meer over de Sportverkiezing!

5 dec 2018

Geen nieuwsbrief tijdens winterstop!

De winter is begonnen en dat betekent voor de communicatie commissie ook een kleine pauze.

Natuurlijk houden we tijdens de winterstop wel de site en facebook up to date, maar er zal tot het begin van de buitencompetitie in maart 2019 even geen maandelijkse nieuwsbrief verschijnen. Hierop maken we natuurlijk een uitzondering i.g.v. belangrijk nieuws!

Hou dus zelf de verschillende nieuwskanalen in de gaten!

We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een mooi 2019!

Geen nieuwsbrief tijdens winterstop!

5 dec 2018

Schaatsles tijdens winterstop?!

Vind je het jammer dat je in de winter niet kunt hockeyen? Wil je toch graag blijven trainen en bewegen? Houdt je ervan om buiten te sporten? Dan is schaatsen misschien iets voor jou? Hier lees je meer over de mooie samenwerking tussen STG en MHC!
Schaatsles tijdens winterstop?!
Kantoorartikelen Dronten