clubhuis.jpeg

21 jan 2018

Ons clubhuis wordt steeds mooier en er komt steeds meer vraag naar gebruik door teams buiten de openingstijden en weekeinden om. Dat mag natuurlijk, maar dan zullen we ons wel aan een aantal afspraken moeten houden.

• Het clubhuis mag alléén door clubleden gebruikt worden voor zaken die met hockey of rondom een team te maken hebben, dat ligt vast in de vergunning.
  • Er moet tijdens het gebruik iemand van de barcommissie aanwezig zijn, deze persoon moet je zelf even benaderen en vragen.
  • Eten dat wij niet op de club verkopen, pizza, BBQ, e.d. mag zelf geregeld worden.
  • Frituren kan in overleg met de barcommissie, maar de snacks die wij op de club verkopen worden ook bij de club afgenomen. Let wel op, friet bakken kan, maar onze frituur is ondiep, het kan dus even duren voor iedereen heeft.
  • Drinken moet bij de club afgenomen worden, daarvoor heb je iemand van de bar geregeld.
  • IJs wat tijdens een teambijeenkomst of als de kantine gewoon open is wordt genuttigd in het clubhuis wordt op de club gekocht, we bewaren geen ijs van derden in onze vriezers.
  • Prullenbakken moeten na afloop geleegd worden in de containers achter het clubhuis, ook als de afvalcontainers (groene) en prullenbakken (bol) buiten gebruikt zijn.
  • Alles moet weer netjes worden achtergelaten, de barcommissie kan jullie instructie geven, het is niet de bedoeling dat deze persoon degene is die opruimt.
  • Het dagelijks barbestuur (via onderstaand mailadres te bereiken) moet op de hoogte zijn van de activiteit, dit in verband met checken van beschikbaarheid en vastleggen in de agenda.

Jullie kunnen de barcommissie bereiken via:  Barcommissie@mhcflevoland.nl

Notulen Algemene Leden Vergadering 2017

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 24 november 2017 is er een duidelijke presentatie gegeven door de werkgroep WATERVELD. Deze werkgroep heeft afgelopen jaar een berg werk verzet en kwam met een heldere uitleg over de mogelijkheden, kosten en voorwaarden voor het realiseren van een waterveld. Er is gevraagd aan de leden van MHC Flevoland Dronten of zij instemmen met de voortgang van het project. Alle aanwezigen stemden unaniem vóór een waterveld. De notulen van de Algemene Leden Vergadering van 24 november 2017 zijn gereed en hier terug te lezen.
Notulen Algemene Leden Vergadering 2017

Gebruik clubhuis

Er kan voor bepaalde activiteiten gebruik gemaakt worden van het clubhuis buiten de openingstijden en weekend om mits er aan de bepaalde afspraken wordt gehouden.

15 sep 2017

Blessure Hamstring

Hamstring blessure voorkomen? Ruim 23% van de hockey blessures bestaat uit een spierverrekking/ scheur. De hamstrings zijn hierbij één van de meest voorkomende aangedane spiergroepen. Uit onderzoek blijkt dat hamstring blessures met 65% te voorkomen zijn door gebruik te maken van de Nordic curl tijdens de warming up (zie foto).

Blessure Hamstring

12 apr 2017

Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

Geef jij binnenkort op school een spreekbeurt over hockey? Sponsor de Rabobank heeft een tas met daarin allemaal hockeyspullen die je special voor deze gelegenheid kunt lenen! Hoe? Dat lees je hier!
Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!