Waterveld.jpg

Samen in actie voor ons waterveld!

8 jul 2018

In actie voor het waterveld!

Tijdens de jubileumdag tekenden voorzitter Herry Ester en wethouder (o.a. van Sport) Ton van Amerongen een intentieverklaring voor een nieuw aan te leggen waterveld. Fantastisch nieuws, maar als club moeten we er nog wel zelf iets voor doen. We zullen met z'n allen nog 75.000 euro moeten inzamelen.

Clubvan100                                                                                                                                                  Tijdens de jubileumdag maakten de Dames1 en Heren1 al een mooie start door de verkoop van VIP tribune kaarten en het enthousiasmeren van 100 gloednieuwe Clubvan100 leden. 100 leden, gezinnen, vriendenclubjes, bedrijven etc. die voor 100 euro per stuk een plek kochten op de Clubvan100 zuil! Het enthousiasme spatte ervan af!

Advertentie t.b.v. het waterveld kopen?                                                                                                    Maar daarmee zijn we er nog niet en dus is ook nog de volgende actie bedacht:

Bedrijven of andere geinteresseerden kunnen voor 250 euro advertentieruimte kopen in september editie van De Drontenaar. Op de hele middenpagina van deze krant verschijnt dan een advertentie met allemaal verschillende advertenties van onze waterveldsponsoren (zie foto).

Deze advertentiepagina wordt ook op een grote banner afgedrukt! Deze banner wordt vervolgens in een frame aan de muur van ons clubhuis bevestigd en zal daar de komende drie jaar blijven hangen.

Kortom voor 250 euro drie jaar plezier!

Heeft u interesse of weet je iemand die dit misschien wel ziet zitten? Stuur een mail naar info@thrill-seeker.nl (t.a.v. Rob Schreuel).

Statusupdate waterveld

Donderdag 20 juni jl. sproeide het eerste water door de kanonnen over het veld.
status waterveld.JPG

Huldiging zaal- en veldkampioenen

De huldiging van de zaal- en veldkampioenen zal dit jaar plaatsvinden tijdens de OPEN DAG op 31 augustus 2019.
Huldiging zaal- en veldkampioenen

MHC Flevoland gaat CASHLESS

Bij MHC Flevoland kun je vanaf januari 2020 alleen nog maar cashless betalen!

MHC Flevoland gaat CASHLESS

7 jun 2019

Trainingen tot einde seizoen

Tot aan het einde van het seizoen wordt er in de nieuwe teamindelingen getraint.

Kijk snel hier om te zien waaneer je met je nieuwe team gaat trainen

Trainingen tot einde seizoen

7 jun 2019

Niet betreden

Vanaf heden mag veld 1 absoluut niet meer worden belopen! Zelfs ballen die erop komen kunnen blijven liggen. Deze worden door de aannemer van het veld weggehaad.

Niet betreden

4 jun 2019

Teamindeling 2019/2020

De team indeling voor seizoen 2019/2020 is bekend. Kijk snel in welk team jij volgend jaar gaat spelen.

teamindeling.png

4 jun 2019

Save the date 31 augustus

Opening nieuwe waterveld, save the date zaterdag 31 augustus 2019!
Save the date 31 augustus

Zomeraanbieding padel / tennis

ATC Dronten heeft een aanbieding voor onze hockeyleden om iedereen tijdens de zomerstop te laten blijven sporten.
Zomeraanbieding padel / tennis

2 jun 2019

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches seizoen 2019-2020!

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches volgend seizoen !

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches seizoen 2019-2020!

30 mei 2019

Inleveren keepersoutfits

Het seizoen zit er bijna weer op en dat betekent dat het weer tijd is voor het jaarlijks controle/inlevermoment van de keepersoutfits. Lees verder wanneer je verwacht wordt met de materialen.
Inleveren keepersoutfits

Hulp gezocht!

Wij zijn dringend op zoek naar een schoonmaker voor het clubhuis, uiteraard goed beloond!
Hulp gezocht!

21 mei 2019

Beachparty "Water"

The greatest party that ever happened!! Jij, 25 +, komt toch ook feesten op de club!
Beachparty "Water"