p4220131_34061247672_o.jpg

7 jun 2019

Tot aan het einde van het seizoen wordt er in de nieuwe teamindelingen getraint.

Kijk snel hier om te zien waaneer je met je nieuwe team gaat trainen

trainingsschema

18 aug 2019

Tip voor teams en coaches

Spond

Spond is een oplossing voor het organiseren van teamsporten of andere groepsactiviteiten. Spond heeft een eigen app en binnen Spond kun je alle communicatie rondom je team organiseren. Teamleden kunnen hun eigen profiel beheren en zelf bepalen hoe ze berichten willen ontvangen. Spond bied de mogelijkheid alle trainingen, wedstrijden, toernooien en oefenwedstrijden in één overzicht te krijgen en je kan zelf bepalen of je deze naar je eigen agenda wilt synchroniseren.

Spond is gratis en veilig in gebruik

Spond is gratis te gebruiken en je persoonlijke gegevens worden met niemand gedeeld. Je betaalt alleen transactiekosten wanneer je ervoor kiest om via Spond geld van groepsleden te innen.

Tip voor teams en coaches

5 aug 2019

Trainingsschema nieuwe Seizoen

De trainingstijden voor het nieuwe seizoen zijn bekend.

Je kunt de tijden voor jouw team in het overzicht vinden. Vanaf 31-8 staan ze op jouw eigen team pagina op de geheel vernieuwede website.

Trainingsschema nieuwe Seizoen

Statusupdate waterveld

Donderdag 20 juni jl. sproeide het eerste water door de kanonnen over het veld.
status waterveld.JPG

Huldiging zaal- en veldkampioenen

De huldiging van de zaal- en veldkampioenen zal dit jaar plaatsvinden tijdens de OPEN DAG op 31 augustus 2019.
Huldiging zaal- en veldkampioenen

MHC Flevoland gaat CASHLESS

Bij MHC Flevoland kun je vanaf januari 2020 alleen nog maar cashless betalen!

MHC Flevoland gaat CASHLESS

Kijk snel hier om te zien waaneer je met je nieuwe team gaat trainen

Niet betreden

Vanaf heden mag veld 1 absoluut niet meer worden belopen! Zelfs ballen die erop komen kunnen blijven liggen. Deze worden door de aannemer van het veld weggehaad.

Niet betreden

4 jun 2019

Teamindeling 2019/2020

De team indeling voor seizoen 2019/2020 is bekend. Kijk snel in welk team jij volgend jaar gaat spelen.

teamindeling.png

4 jun 2019

Save the date 31 augustus

Opening nieuwe waterveld, save the date zaterdag 31 augustus 2019!
Save the date 31 augustus

2 jun 2019

Zomeraanbieding padel / tennis

ATC Dronten heeft een aanbieding voor onze hockeyleden om iedereen tijdens de zomerstop te laten blijven sporten.
Zomeraanbieding padel / tennis

2 jun 2019

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches seizoen 2019-2020!

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches volgend seizoen !

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches seizoen 2019-2020!

30 mei 2019

Inleveren keepersoutfits

Het seizoen zit er bijna weer op en dat betekent dat het weer tijd is voor het jaarlijks controle/inlevermoment van de keepersoutfits. Lees verder wanneer je verwacht wordt met de materialen.
Inleveren keepersoutfits