Coordinatie grote clubactie.jpg

Vrijwillige coördinator gezocht

1 mei 2019

In de herfst van 2019 staat de Grote Clubactie weer op het programma. Altijd zeer succesvol en de opbrengst gaat naar onze jongste leden binnen de vereniging. We hebben één of twee vrijwilligers nodig die deze actie willen coördineren. Het betreft een éénmalige actie in het jaar. Daarvoor ben je dus slechts een korte periode in het jaar actief als vrijwilliger. Vind je het leuk de Grote Clubactie te ondersteunen als vrijwilliger, laat het weten groteclubactie@mhcflevoland.nl Zo kan de actie ook in 2019 doorgang vinden.
Coordinatie grote clubactie.jpg

Statusupdate waterveld

Donderdag 20 juni jl. sproeide het eerste water door de kanonnen over het veld.
status waterveld.JPG

Huldiging zaal- en veldkampioenen

De huldiging van de zaal- en veldkampioenen zal dit jaar plaatsvinden tijdens de OPEN DAG op 31 augustus 2019.
Huldiging zaal- en veldkampioenen

MHC Flevoland gaat CASHLESS

Bij MHC Flevoland kun je vanaf januari 2020 alleen nog maar cashless betalen!

MHC Flevoland gaat CASHLESS

7 jun 2019

Trainingen tot einde seizoen

Tot aan het einde van het seizoen wordt er in de nieuwe teamindelingen getraint.

Kijk snel hier om te zien waaneer je met je nieuwe team gaat trainen

Trainingen tot einde seizoen

7 jun 2019

Niet betreden

Vanaf heden mag veld 1 absoluut niet meer worden belopen! Zelfs ballen die erop komen kunnen blijven liggen. Deze worden door de aannemer van het veld weggehaad.

Niet betreden

4 jun 2019

Teamindeling 2019/2020

De team indeling voor seizoen 2019/2020 is bekend. Kijk snel in welk team jij volgend jaar gaat spelen.

teamindeling.png

4 jun 2019

Save the date 31 augustus

Opening nieuwe waterveld, save the date zaterdag 31 augustus 2019!
Save the date 31 augustus

Zomeraanbieding padel / tennis

ATC Dronten heeft een aanbieding voor onze hockeyleden om iedereen tijdens de zomerstop te laten blijven sporten.
Zomeraanbieding padel / tennis

2 jun 2019

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches seizoen 2019-2020!

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches volgend seizoen !

Gezocht : nieuwe trainers / trainer-coaches seizoen 2019-2020!

30 mei 2019

Inleveren keepersoutfits

Het seizoen zit er bijna weer op en dat betekent dat het weer tijd is voor het jaarlijks controle/inlevermoment van de keepersoutfits. Lees verder wanneer je verwacht wordt met de materialen.
Inleveren keepersoutfits

Hulp gezocht!

Wij zijn dringend op zoek naar een schoonmaker voor het clubhuis, uiteraard goed beloond!
Hulp gezocht!

21 mei 2019

Beachparty "Water"

The greatest party that ever happened!! Jij, 25 +, komt toch ook feesten op de club!
Beachparty "Water"