6 jun 2018

VSO sponsort MHC Flevoland

VSO Makelaars sponsort MHC Flevoland. Naast een reclamebord langs het hoofdveld is ook gekozen voor de zogenaamde VSO Club Bonus. Wat dat inhoudt lees je in dit bericht.
VSO sponsort MHC Flevoland

4 apr 2018

Ledenshop clubkleding

De clubkleding van MHC Flevoland is nu ook te koop via de online ledenshop.
Ledenshop clubkleding

21 jan 2018

Notulen Algemene Leden Vergadering 2017

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 24 november 2017 is er een duidelijke presentatie gegeven door de werkgroep WATERVELD. Deze werkgroep heeft afgelopen jaar een berg werk verzet en kwam met een heldere uitleg over de mogelijkheden, kosten en voorwaarden voor het realiseren van een waterveld. Er is gevraagd aan de leden van MHC Flevoland Dronten of zij instemmen met de voortgang van het project. Alle aanwezigen stemden unaniem vóór een waterveld. De notulen van de Algemene Leden Vergadering van 24 november 2017 zijn gereed en hier terug te lezen.
Notulen Algemene Leden Vergadering 2017

21 jan 2018

Gebruik clubhuis

Er kan voor bepaalde activiteiten gebruik gemaakt worden van het clubhuis buiten de openingstijden en weekend om mits er aan de bepaalde afspraken wordt gehouden.
Gebruik clubhuis

15 sep 2017

Blessure Hamstring

Hamstring blessure voorkomen? Ruim 23% van de hockey blessures bestaat uit een spierverrekking/ scheur. De hamstrings zijn hierbij één van de meest voorkomende aangedane spiergroepen. Uit onderzoek blijkt dat hamstring blessures met 65% te voorkomen zijn door gebruik te maken van de Nordic curl tijdens de warming up (zie foto).

Blessure Hamstring

12 apr 2017

Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

Geef jij binnenkort op school een spreekbeurt over hockey? Sponsor de Rabobank heeft een tas met daarin allemaal hockeyspullen die je special voor deze gelegenheid kunt lenen! Hoe? Dat lees je hier!
Spreekbeurt over hockey? Deze spullen mag je lenen!

21 mei 2019

Beachparty "Water"

The greatest party that ever happened
water festival

11 mrt 2019

sponsorloop

Op zaterdag 22 juni organiseert Mhc Flevoland een sponsorloop voor de jongste jeugd (instappers t/m D). Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het waterveld. Deze dag staat bol van activiteiten en er zijn gave prijzen te winnen!

Hou de Facebookpagina in de gaten voor meer info!

sponsorloop